Spadla som na nohy cca zo 7metrovej výšky a boli ma spodok chrbta a trpne mi ľavá noha môžem ostať ochrnuta?
vieš vôbec čo je 7 metrov? Bolo to ozaj 7 metrov? Sa mi nezdá aby si z takej výšky nemala aspoň nejakú zlomeninu...😉
A o otrase mozgu ani nevravím...
cim skor na traumachirurgiu idealne hned nech ta muz odvezie
@taskataska umývala som okno a smykla som sa
uprimne HNED zavolaj na 112 a povedz co mas za problem poradia co dalej robit
@macik34 pri úraze z pádu a takýchto príznakoch by mali prísť. My sme takto volali, osoba sa síce už predtým postavila, ale povedali nám, že aj keď je schopná chôdze, od tohto momentu už vôbec nehybat a prevážali ju fixovanú. Nakoniec to bol zlomený krčný stavec, kde ozaj môže byť pohyb veľmi nebezpečný.
Je minimálna pravdepodobnosť, že by si spadla na nohy.Kto by v takej zime umýval okná?Tak buď napis pravdu, alebo sa prestan zabavat.Okrem toho môžeš mať prasknuté posunuté stavce a blízko je miecha, tak k doktorovi
@luccija umývala som okná lebo som sa na ne už nemohla pozerať a kvôli tomu ze som chcela rušiť žalúzie tak som ich chcela mať pekne čisté 😞bolo to z prvého poschodia z 13 poschodoveho činžiaku
Tak dufam, ze si uz vybavujes odvoz na traumatologiu.
áno,môžeš ochrnúť,švihom na traum. pohotovosť,ak už nie si na ceste
Spadla si z prvého poschodia, preboha....kde si nabrala výšku 7metrov ???????
@mandarinka555 no vezmi si pivnicu, alebo prízemný byt cca 3m+ a až potom ide prvé... ja rátam do 5m, ale tak človek sa môže zraniť aj keď sa potkne...
🤣🤣🤣no to si jedina kto v mrazoch umyva okna a este sa aj vytrepe🤣🤣bud rada ze nebyvas na 11🤣🤣🤦♀️
Bola som svedkom takehoto pádu z prveho poschodia 12 poschodoveho panelaku. Znama sa šmykla na parapete a dopadla na chrbát. Nič jej nebolo, po chvíli sa sťažovala na trpnutie rúk. Išli sme na pohovost, kde ju vyšetrili a nič vážne to nebolo len sa udrela. Ak si si nie istá tak choď radšej na pohovost. Nič za to nedáš 🙂
@aknamorka22 uff trosku si ma ukludnila dala som si ibalgin krém na to a je to lepšie viem sa už aj ľahšie pohybovať tak idem sa vyspať a uvidím ako to bude zajtra ale myslím ze to bude v pohode, ale ten sok co som vtedy zažila neprajem nikomu ešte teraz som v strese keď nato myslím 😩
A maternicu to nemohlo poškodiť že?
aby si to rano rozchodila, si robis ztoho prcu, keby si ochrnula uz ti bude zbytocne plakat... keby si sa aspon poradila na tej 112
Nabudúce by bolo vhodnejšie vymyslieť si niečo uveriteľnejšie....
Možno áno, možno nie. Odporúčam navštíviť niekoho, kto má pred menom titul MUDr.