Sono prsníkov v Košiciach

lullka8
14. apr 2016

Kde v Kosiciach môžem ísť na USG prsníkov? Napíšte prosím aj tel. kontakt. v starej nemocnici už nerobia

zukuvi
14. apr 2016

na terase, medicinske centrum,roky tam chodim.. 0556429508 a treba vymenny listok od gyn.

pararula
14. apr 2016

@lullka8
Poliklinika Sever 055-7961361, RTG pracovisko 1. poschodie. Celkom promptne objednavaju. Potrebny vymenny listok. Pri USG + mamografii to cele trva dlhsie (cca 2 hodiny), lebo ides do 2 odlisnych miestnosti.

darina1952
14. apr 2016

Aj ja chodím na Polikliniku sever - som spokojná, prídeš na čas - netrvá to dlho. Treba si len doniesť uterák na poutieranie kontaktného gelu. 🙂

lullka8
autor
14. apr 2016

@zukuvi a neplatí sa tam?

lullka8
autor
14. apr 2016

@darina1952 ja som tam bola už dávnejšie a čakala som dve hodiny a viac, neviem ako to tam je teraz... nerada by som bola tak dlho preč z domu...

darina1952
14. apr 2016

@lullka8 chodím tam každé dva roky v rámci preventívky, čakala som minulý rok max 10-15min keď mali časový sklz.... ale to je podľa mňa minimálne zdržanie.

zukuvi
14. apr 2016

@lullka8 neplatila som tam nikdy nic a cakacia doba par minut,teda asi som mala stastie, objednavaju na cas

lullka8
autor
14. apr 2016

Ok ďakujem za rady 🙂

tolil
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lullka8
autor
20. okt 2016

Ja som šla nakoniec na polikliniku sever a bolo to v pohode, nečakala som až tak dlho ako to bolo pred tým a aj vyšetrenie bolo OK

tolil
20. okt 2016

@lullka8 a co tam bol za dr? vysetrenie dokladne? Nasla som si hrcku tak chcem niekoho dobreho

lullka8
autor
21. okt 2016

no ja neviem posúdiť odbornosť, bola tam doktorka. Momentálne nemám žiadne problémy, ale dávnejšie som si tiež našla hrčku a šla som na sever, našťastie to nič vážne nebolo... Len sa mi dlho po kojení nechcelo stratiť mlieko a z toho sa mi urobila tá hrčka.

katuscakzms
30. okt 2017

@pararula
@darina1952 prosim vas,viem.ze je to starsia tema,ale chcem sa opytat na poschodie...som tam.objednana a kazali ze na 2 poschodie mam prist,na nete pisu a aj vy tu ze 1poschodie...zmenilo sa to ? Dakujem

darina1952
30. okt 2017

@katuscakzms prídeš do budovy a tam na vrátnici je zoznam poschodí a pracovísk - nezablúdiš určite 🙂

pararula
31. okt 2017

@katuscakzms pardón, je to naozaj na 2.posch., chodíme raz na 1. raz na 2., tak sa mi to doplietlo.

katuscakzms
31. okt 2017

@pararula ano,uz som.bola na 2 poschodi 😉

1989zuzana
7. nov 2017

Vojenska nemocnica v Kosiciach (bez objednania) - po vstupe do hlavneho vchodu vyjst do dvora dverami nalavo. Po vstupe do pavilonu C zabocit doprava... Pri okienku som odovzdala vymenny listok a isla na koniec chodby na USG.

gogovav
22. nov 2018

@1989zuzana chcem sa opýtať či ste platili ? Dakujem

1989zuzana
22. nov 2018

@gogovav Nie, neplatila som. 🙂

tinuska83
17. dec 2018

@1989zuzana
@gogovav ešte je to stále aktuálne, že vo vojenskej robia USG prsníkov bez objdnania?
ďakujem

1989zuzana
17. dec 2018

@tinuska83 Veru, neviem, odvtedy som tam nebola.. mam ist az zaciatkom roka opat. Podla mna sa tam nic nezmenilo, pojdem aj nabuduce bez objednania.

alenocka2
4. apr 2019

@
@zukuvi. Medicinske centrum??? Tam som mala som nador v prsniku prsnik som mala uz na dotyk bolestivy isla som tam s istotou ze tam nieco mam lebo uz po jednej operacii som bola toho isteho prsnika takze som vedela uz aj priznaky atd.a lekar mi povedal ze tam NEMAM NIC!! vysetrenie trvalo asi ani nie 10min.a ked som povedala lekarovi ze aj v minulosti som tam nieco mala a nieje mozne aby som tam nieco nemala tak povedal ze ho nemam spochybnovat on uz robi 20rokou!a vie co robi takze urcite neodporucam !! Na bolest mi povedal ze mam len citlivy prsnik samozrejme som sla inde na usg a hned mi zistili ze mam tam nadot za par sekund to videli a nechapala lekarka ako to ze on tam nic nevidel neschopny lekar nema tam co robit !!!

alenocka2
4. apr 2019

@lullka8 len nie centrum neodporucam

elera
23. máj 2019

tiez sa chcem opytat ci sa to nezmenilo vo vojenskej, ci stale bez objednania ? dakujem

kvila
31. júl 2019

Bola som dnes vo Vojenskej, nič sa nezmenilo, pavilón C, 1.posch. vpravo, pri okienku dáte žiadanku, pošlú vás na koniec chodby, počkáte, idete. Hotovo 😁. Super.

mathija
3. sep 2019

@kvila chcela by som sa opytat aka je priblizbne dlha cakacia doba vo vojenskej nemocnici na usg

kvila
10. sep 2019

@mathija prepáč, už asi neskoro píšem. No podľa času, ráno majú vraj plno, ja som bola pred 12:00 a bola som tam sama 😁

smoulinka8
5. nov 2019

chcem sa spýtať či je to ešte stále aktuálne v tej vojenskej nemocnici s tým, že nie je potrebné sa objednať na USG s prsníkmi?? pretože švagrina tam volala a vraj je potrebné sa objednať. ďakujem

kvila
7. nov 2019

@smoulinka8 dá sa aj objednávať, kto chce, teda aby nemusel čakať, ale keď tam rovno príde a dá papier pri okienku, určite ju vezmú. Bola som tam zas asi pred 3 týždňami a všetko rovnako funguje.

18iwana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz