Ahojte, s pristeľom sme si ešte na vianoce kulpili sonické kefky, a chcem sa spýtať či s týmto máte skúsenosť, nabíjali sme ich do plna ešte okolo 24-25 decembra a odvtedy doteraz vôbec a zuby si čistíme pravidelne:..ja mám iný typ kde svieti už dlhsie teda bliká to nabitie ale kefka ide stále, tak ja som si povedaala že ju nabijem až vlastne sa úplne vypne… baby ako je to vlastne? Nabit ju mám už keď svieti alebo počkať do kedy sa úplne vybije? Lebo na nete písalo že by mala vydržat 2 týždne nabita no mne pofiderne už 3 mesiac😂tak dufam že sa nepokazi 😃ale máte skúsenosti s philips sonicare?
ja mam tiez od philipsu kefku sonicku a davam ju na nabijacku, ked zacne blikat. tiez vydrzi asi tak dva, dva a pol mesiaca. ale videla som aj tak, ze mali vlastne nonstop postavenu kefku na tej nabijacke. tak neviem ani ja, ako je to spravne. ale robim teda takto a funguje :D
@dajulka01, Tiež mám túto zubnú kefku doma, zo začiatku bolo čistenie zvláštne, kým som si na ňu zvykla, nabíjam ju až keď sa mi zastavuje kvôli slabej baterke. Páči sa mi na nej že má jemné štetinky a neškrabe ma na ďasnách ako obyčajné kefky.
@dajulka01 no mne vydrží tak mesiac nabitá , nabíjam až keď sa úplne vybije