Boze baby poraďte mi som zúfalá už. Už zopár dni mi je tak blbo zle divne cítim sa chorá ako keby som mala horúčku no teplotu nemám. Pobolieva ma hlava. Oci mám také ako pri chrípke začervenané ako keby som tam mala nejaký zápal. Bola som s tým u očnej no ta mi nič nezistila. Tie oči ma trápia už asi taký mesiac takže som to riešila. Boli ma cele telo ale sú to také skôr pichave bolesti. Covid nemám. Cítim sa úplne príšerne a neprechádza to. Včera ma začal extrémne boliet bedrový kĺb nezaberá nič na neho. Viem že toto nie je chrípka ani žiadna angína covid a podobne. Poraďte čo robit.
Stále som unavená aj keď nič nerobím stále zivam. A tiež som mala sem tam aj pocity na vracanie. Nie som schopná nič robit ledva na nohách stojím
Podľa mňa to môže byť aj teraz počasím, sú veľké výkyvy teplôt, ráno 5 stupňov, poobede 25,zmenami tlaku,naše telo sa musí prispôsobiť týmto veľkým zmenám v rýchlom čase.
Nie si náhodou tehotná? Mne vtedy bývalo tak zle všelijako na začiatku tehotenstva.
Kamoška mala boreliozu takto
No musíš ísť k obvodnej ak to trvá takto dlho. Môže to byť hocičo. Tu na MK sa len vyplašíš a nikam to nepovedie. Popis jej ako ti je, vezme ti krv, pošle ťa k odborníkom.
mám to podobné + mi je zo všetkého zle