Ahojte..slzy mi stekajú po tvári ako to píšem... Prechádzame si s mužom ťažším obdobím, nie v rámci vzťahu ale skôr takými malými nezhodami, do toho máme deti choré už asi mesiac na striedačku a väčšinou aj naraz ako začal september.. proste máme malé deti od ktorých sme ešte nemohli ísť preč, čiže cca 4roky sme neboli tak že sami (ak nerátam nákupy keď ich postrážili starkovci) a na noc ešte nikdy.. no a teda tento víkend mal byť náš, mali sme ísť do Paríža na romantický víkend bez detí... Samozrejme sme ochoreli úplne všetci... To ma dorazilo najviac, tak strašne ma to mrzí, neviem sa s tým zmieriť a nikdy si to neodpustím, aj keď je to proste život a nikto za to nemôže 😔 manžel je racionálny, vraví mi že nemám sa tym už trápiť, stalo sa a nezmeníme to, ja emocionálna, revem vkuse, potrebovala som s ním byť sama niekde inde.. zmeniť prostredie, vypustiť z hlavy deti... toto je len výlev ..asi nechcem radu ani nič.. len pochopenie 💔 a útechu 🥺
Tiež ťa chápem, že ťa mrzí, že to nevyšlo, ale zas až taká tragédia to nie je, v živote sa stávajú oveľa horšie veci...pekné chvíle sa dajú zažiť aj hocikedy večer keď deti zaspia, neupínaj sa len na predstavu o Paríži. Aj ten raz vyjde a pôjdete.
chapem ta, napriek tomu tiez nechodime s muzom nikam sami... nase deti uz maju 7 a 10 rokov a este nikdy sme nikde neboli bez nich... proste toto my nerobime aj ked mozno obcas by bolo fajn.
Deti spavali este pred pandemiou u nasich vzdy z piatka na sobotu a to sme sa tesili ze sme sli do kina resp sme si dali dlhu prechadzku, sedeli vo virivke..
To ze ti vypadol ten Pariz, to mi je luto a verim ze si z toho nestastna... ked konecne clovek vidi svetlo na konci tunela, tesi sa nan a zrazu bum... nic sa nedeje, aj ja by som revala ako male dieta...
Drz sa, skuste si naplanovat nejaky mensi ciel kde aj ked deti ochoreju, viete odist pretoze budete napr. len 150km od domu...
Zivot nekonci, budes mat este x prilezitosti niekam vypadnut.🙂
Baby, ale ona vie, že nič hrozné sa nestalo. Podľa mňa je deprimovaná, unavená zo všetkého a vyhoretá. Píše, že prechádza zložitým obdobím. Plne ťa chápem, máš pocit že všetko na teba padá. Uvidíš, že je to len obdobie, všetko prejde. A dúfam, že si to vynahradíte. Hlavne aby ste boli všetci zdraví a v poriadku.
Ano, bude takych prilezitosti ale chapem, ze si to chcela teraz, KONECNE, vypadnut od deti a byt len s muzom. Uplne chapem, tiez by som plakala. Len si poplac a vydrz. Toto blbe obdobie prejde, urcite
Co si neodpustis, ze ste ochoreli?🙂
Neprehanaj...tak pojdete na jar.Okolo mna su vsetci chori vynahradite si to vsetci su unaveni....zo vsetkeho.Nenavidim jesen prave kvoli tomuto same choroby, skoro tma...vyplac sa a zajtra bude lepsie.My sme toto leto neboli na dovolenke 2x som ochorela a to sme nikde neboli 3 roky.Nech ste cim skor fit a bude dobre
Toto jesenné obdobie je na choroby “bohaté”. Detto malé deti, tie sú choré často. Neboj sa, vynahradíte si to keď budete zdraví a potom keď už budú deti väčšie, už budeš mať oveľa viac času aj na seba 🙂 teraz keď sa dá, vypadni od nich aspoň na kávu s kamoškou, alebo do fitka, na masáž.. musíš mať niečo, kde sa trochu vyventiluješ, inak vyhoríš.
Ja Ta uplne chapem , mna by j*blo keby nejdem s chlapom sem tam na noc niekam bez syna. Uz od malinka pravidelne chodime . Takze ked budete ok, hned niekam treba ist . Je to sice len vylet, ale aj tak by ma to mrzelo tiez
Ahoj, uplne chapem ako sa citis. Clovek sa na nieco velmi tesi, po velmi dlhom case a nic z toho. Mame nieco podobne. My sme mali ist v juli na par dni na dovolenku po dvoch rokoch, uz aj s dcerou, ktora sa medzitym narodila. A den pred odchodom bum. Dcera vysoká horucka, o dva dni syn a ja. Tahalo sa to tri tyzdne. Na dovolenku sme mohli zabudnut. Najblizsie o rok mozno. Teraz aktualne, syn doniesol chorobu zo skolky, dcera samozrejme ochorela tiez, uz je doma dva tyzdne a urcite este dalsi tyzden bude. Len najviac ma dostalo, ze syn mal konecne termin u odbor. lekara, na ktorý sme cakali tri mesiace. Pre nas dost dolezite vysetrenie. Ale pre chorobu sme to museli zrusit. Takze mozeme cakat na dalsi. Tiež mi je z toho nanic.
No nic sa neda robit, ideme dalej...🤷
Ja nechápem tomuto výlevu. Buď rada že vám to s mužom funguje že sa lubite a ze máte super vzťah a deti. Neviem ako tá môže takto do vývrtky rozhodiť to ze nejdete do Paríža. Tak pôjdete inokedy, keď sa nebude dať Paríž, tak poviete buď tvojim alebo mužovim rodičom, ze si chcete oddýchnuť a vypadnut a vybavené. Prečo by vám ich na víkend nepostrazili. Teraz vám mal deti kto strážiť?
@gabika0825 nebolo to do vyvrtky, proste mi je ľúto že sme mali ísť po 4roch rokoch sami niekam, navyše do krasneho Paríža na krásny výlet, vyhrali sme v súťaži sprievodcu do louvre.. vysolila som za letenky tristo eur, bohužiaľ mi mohli vrátiť len 140.. neviem prečo vás tak nahneval alebo neviem čo tento výlev 🙃 mala ich strážiť moja mamina, ale mám malé deti, dvojičky maju rok a pol a syn štyri roky, samozrejme že doteraz som sa neodvážila ísť od nich na noc keď sú takí malí..a nechať ich troch so staršou osobou, no nechcela som to.. nešla by som ani v prípade žeby boli choré len deti.. neviem, čo je nepochopiteľné na tom, že som proste smutná, že to nevyšlo 🤷🏽♀️
Ďakujem vám dievčatá za slová útechy... Naozaj si ich vážim, ste zlaté..trošku som sa dala dokopy, deti ma potrebujú v plnej sile.. Paríž počká, aj keď ma to stále hrozne mrzí, malo to tak byť 😔 nabuduce si skúsime dať výlet s mužom len za humná na skúšku 🙂
Ja sa vždy utesujem keď mi niečo takto nevyjde (a ze sa mi to už stalo 100x) že to tak malo byt. Možno by sa stalo niečo horšie, nehoda, zrušený let,... Nieže by som hneď potom skakala od radosti, ale aspoň trochu sa uzemnim 😅
Úplne ťa chápem..je normálne, že si sklamaná a nahnevaná zároveň, ale tak si povedz, že to tak malo byť a že si to vynahradite inokedy..ja to mám podobne ako píše žienka v komentári vyššie..keď sa mi stane niečo podobné, tak si poviem, že všetko je tak ako má byť, možno sa nám tam malo stať niečo zlé a choroba tomu zabránila..
Uf, tak toto zamrzí, úplne ťa chápem. Tiež by som plakala. Sú v tom predsa peniaze, radosť, plány a zrazu nič. Také výlety sú kvalitná psychohygiena. Ale ako písali nado mnou, jednoducho to takto malo byť. Ak by ste mali ísť, išli by ste. Ale vy ste tam teraz ísť nemali. Skrátka zasiahla vyššia moc, lebo... Možno by si si tam zlomila nohu, dajme tomu. Pozri sa na to z tejto perspektívy, vyplač sa, kúp si čokoládku alebo čokoľvek máš rada ako bolestné a naplánujte si na začiatok niečo bližšie. Drž sa a netráp sa. ❤️
prepáč, chápem, že ťa to zamrzí, aj mňa by zamrzelo, že Paríž nevyšiel, ale naozaj toto ber ako obdobie...žiadna tragédia, si pozri, aké problémy v živote tu niektoré ženy riešia...nešli ste teraz, pôjdete o mesiac...A snaž sa si zariadiť časom častejšie chvíle s mužom, nech tu potom nemusíš vyplakávať...