Som závislá na sladkom. Čo robiť?

jajka0211
13. nov 2011

Prosim, poradte.. Ja doslova drogujem sladkosti.. Uz od mala milujem kolaciky ale uz to skutocne prehanam. Po porode som sa sice dostala na svoju povodnu vahu ale aj to je az 78 kil.. Tesila som sa ze pri dojceni schudnem.. Ale tolko zeriem ze vaha uz ukazuje 80! A to mam len 25 rokov.. Ked mam doma nejaky kolac, nejdem spat kym vsetky nezjem a ak nahodou nejaky zostane, zjem ho hned ako vstanem. Nemozem ist okolo cukrarne lebo vzdy odchadzam s jednym kolacom v taske a s druhym v ustach. Neviem si pomoct, ked vidim kolac, tak akoby som bola v deliriu.. A ked sa nahodou prinutim a nekupim nic sladke, tak si aspon napchat usta gumenymi medvedikmi ktore mam doma vzdy.. Ked to takto pojde dalej, neprejdem cez zarubnu :( ja neviem ci existuje pre mna nejaka pomoc, som absolutne zavisla na kolacoch! Pomozte :(

viera27
14. nov 2011

susene ovocie, pripadne niekolko lyzic medu a to by som sa pozrela, aby si mala este potom chut na sladke 😀. Akoze sranda bokom, ale rozozieranie v 25ke je fakt na povazenie. Si mlada baba, zjavne bez zdravotnych problemov, tak sa nerozozer na prasiatko, lebo spalovanie sa bude s vekom len a len spomalovat.

annaopialova
14. nov 2011

ahoj len velke sebazapretie a pevna vola

marianka79
14. nov 2011

cvičit a cvičit a cvičit a zrejme ti chýba chróm ked ho je v tele nedostatok tak sú takéto stavy ja som tiež závislá na sladkom no ja aj spalujem hýbem sa cvičím korčulujem... a nechcem sa veru sladkostí ani náhodou vzdat lebo ich milujem ale viem si povedat dost skús si pre začiatok nasadit ten chróm a uvidíš musíš si verit

dnes som tiež bola na koláčiku mnam 😝

maruschka
14. nov 2011

jajka, skús si prečítať tento článok..Možno ti pomôže a poskytne odpoveď na tvoju otázku..

http://www.elma.estranky.sk/clanky/nutricna-ter...

Držím ti palce 😵 😵 😵

celasapremenim
30. sep 2012

jani, ak mas az taku chut na sladke, ze tomu nerozumies, prosim, daj sa vysetrit na parazity, alebo aspon si sprav kuru protiparazitnu
velmi pravdepodobne to je z toho, ze mas nejake parazity, skus si vyhladat nieco na nete o tom