Som závislá na mlieku

13. feb 2021

Denne vipijem kludne aj 4 litre neni problem... chcela by som to obmedziť ale neviem ako.... stale si vravim ze vzdy lepsie tolko mlieka ako piva napr🙄

flavica
13. feb 2021

je to lepsie, ale vies ako sa hovori, ze vsetkeho vela skodi a to plati aj pri tomto, takze by som sa snazila to zredukovat 😉

karpina
13. feb 2021

Mlieko je výživná potravina, nie si obézna? Ako vyzerá tvoj denný jedálniček, okrem mlieka čo ešte jedávaš počas celého dňa?

tramtada31
13. feb 2021

Tiež má napadlo, že asi tá vaha nebude ideálna. Robit s tým mozes len to, že nebudeš mat žiadne mlieko doma a keď si ho budeš chcieť ist kúpiť, budeš sa musieť prejst pesi do obchodu, čo tá zrejme odradí. Skus pit miesto toho vodu so zavretými ocami a mysliet na to, že je to mlieko(možno ti to pomoze čiastočne oklamat zmysly). Držím prsty!

tenerifka
13. feb 2021

4 litre mlieka za deñ? A vodu ci caj? To kolko tych tekutin prijmes denne? Ved to uz by si mal odpalene oblicky

danim
13. feb 2021

Vymyslená téma 100%

januarova
13. feb 2021

4 litre? Iba? Kľudne ešte 2 litre si daj, to nie je vela

wetsel
13. feb 2021

4 litre? Veď ja ani toľko vody a nieto ešte mlieka nevypijem 😀

zuzana18072020
13. feb 2021

chyba ti asi vapnik a telo si ho pyta... nie si tehotna? ale zas 4 l je uz vela

mariska1989
13. feb 2021

@zuzana18072020 akurát ma to napadlo a to len preto lebo máme 83 ročnú babku ktorej prestalo chutiť jesť a píla aj liter mlieka za deň . Nakoniec sa z krvi zistilo že má len 80 hodnotu železa ...teraz po vitamínoch a železu to už je lepšie ...

mariska1989
13. feb 2021

Nepíšeš že koľko to trvá že koľko dlho už takto piješ to mlieko .ako je to podľa mňa veľa...čo tak to nahradiť proste čajom , vodou

babydesire
15. feb 2021

@danim preco vymyslena..aj ja som zavisla na mlieku,denne mliecne vyrobky a ak by sme mali daleko vyssi rodinny rozpocet,dala by som aj 5litrov..sme dvaja dospely a dve male deti a mesacne spotrebujeme 5-6kartonov mlieka (okolo 60litrov) a ja najviac,,od malicka je to moje naj,,

danim
15. feb 2021

@babydesire tak jej mozes radiť 😂

autor
15. feb 2021

@babydesire no ved to, aj by som sa kupala v nom
a rovno aj kravu 🐮🐄 priviazat do kuchyne 🤩😂😂😂😂😂🥛🥛🥛 nechapem ako dakto nemoze mat rad mliecko

danim
15. feb 2021

@babydesire keď píšeš 60 litrov / mesiac/ 4 clenna rodina = 2 l / deň ( 4 ľudia ). Ona 4 l / deň. Máš riadny sklz 😂😂😂

autor
15. feb 2021

@danim ja som nikde nepisala ze vipijem 4L kazdy den 😉
ale ze kludne si dam ked mam chut aj tolko

danim
15. feb 2021

Tak si prečítaj svoj “úvodný problém” a zároveň sa douč Sj ( predpony) 🙈

danim
15. feb 2021

Toto tam máš- Denne vipijem kludne aj 4 litre neni problem... chcela by som to obmedziť ale neviem ako.... stale si vravim ze vzdy lepsie tolko mlieka ako piva napr🙄

h2
15. feb 2021

Bože, v prvom rade "vypijem", nie "vipijem", to ma až oči bolia, keď to vidím. Ale poďme k veci. Predpokladám, že obmedziť to nebude až taký problém, keďže mlieko nevytvára závislosť, ako napríklad alkohol, nikotín, kofeín, či cukor. O drogách ani nehovoriac. Takže: proste si stanoviť denný limit, napríklad pol litra a ten neprekročiť za žiadnych okolností. A doma mať len toľko mlieka, aby Ti to pri tom dennom limite vyšlo do nasledujúceho nákupu. Ak si jeden deň vypiješ viac, ďalší nebudeš mať. Neviem, čo iné by som poradila. 4 litre denne je brutálne veľa. Aj keby to nebolo úplne každý deň.

danim
15. feb 2021

@h2 prečítaj si jej príspevok o 13:24 . Sama dievčina nevie kde ma problém...

babydesire
15. feb 2021

@danim 😏 haha,
noo ale kebyze mi mlieko tecie z vodovodu namiesto vody,neboj, tych 4-5litrov zmizne vomne raz dva,,to by bol iny ucet u BVSky 🤣
A aj moje deti zboznuju mliecko,,hlavne dcera,ta to ma namiesto stravy 😬😣
Inak danim pocitas priemer ale moj muz vypije v priemere tak pol litra mlieka za den,mozno ani to nie,syn ten sem tam salku s grankom zvysok my dve,takze ak sa za den vyprazdnania tri krabice tak minimalne dve a pol mame na svedomi my dve 🤫🤫🤫 A ja by som vypila aj viac ale je to drahe 😒

babydesire
15. feb 2021

Autorka No vsak uz som uvazovala nad kravou ci dvomi,mame velky dvor 🤣🤣🤣 Ja bez mlieka nemozem byt..ked ideme na nakup mlieko musi byt..zasyti troska, uhasi dmad,nieje take mocopudne a uzasne chuti..mnam