Som zahlienená a mám plné dutiny. Mám brať Erdomed?

basulaak
23. feb 2024

Vcera mi obvodna predpisala erdomed a do nosa uniflox. Som zahlienena ale vykasliavala som kratko a minimalne. Skor mam plne dutiny, zalahnute v usiach a nie riedke sople, striedavo ma skrabe v krku. Doktorka ma ani nepopocuvala, ani nepozrela hrdlo. No ja si idem pluca vykaslat ked sedim, chodim, v polohe lezmo ci vyvysene lezmo ani nehovorim, az mi slzy tecu od sucheho drazdiveho kasla. Ten erdomed ma drazdi a ja nemam co vykaslat. Uvazujem, ze ho brat nebudem. Ale zas mi ostanu zalahnute dutiny. V pondelok tam pojdem znova. Ale citam ze erdomed mi robi presny opak. Na tie dutiny by ma ked tak mala poslat na orl nie?
Pride mi, ze mi uplne zle nastavila liecbu. Ako postupovat do pondelka? Ja uz vobec neviem, podla mna kasel tisit ale co s dutinami…ach

marica61
23. feb 2024

@basulaak uvar si zázvorový čaj - pokrájaný kúsok zázvoru, škorica , 2 klinčeky, 2 bobkové listky, môžeš aj kurkumu a všetko povar cca 8 min. Do uvareného čaju vytlac polku citróna a pridaj med. Zaručený úspech.👍🤗

vlastnynazor
23. feb 2024

@basulaak mne v lekarni poradili sinupret, na nadstandardnej prehliadke toto nepovazovali za problem, ze mam pokracovat so sinupretom, ale nemam pocit, ze by mi to pomahalo. Skus, uvidis. Mozno tebe to

thekacicaa
23. feb 2024

Ja som mala dutiny zahliene asi mesiac, brala som vsetko mozne a nic nepomahalo. Az nakoniec naparovanie slanou vodou nad hrncom 3x denne. Do 3 dni som bola zdrava uplne.

danielahamar
23. feb 2024

Solmucol skúste a antihistaminikum na noc