Ahojte je tu niekto kto tým trpí ako ja ?? Dajte rady ,,,,, ja mam hlavne zavrate a migreny 🙂 ak je tu takato tema omluvam sa rada to tam presmerujem 🙂
no aj ja presne a naj je nieco robit ,ale uz sa mi stalo ze sa mi krutila tak ze som ani z postele nemohla ist na wc ,,,, no snad to vekom prejde 🙂
aj ja som taka strasne najlepsie je nieco robit ale ked sa velmi toci nemozes nic ,, a mas deti ?
čafte kočky, aj ja patrím medzi vás, keď je zmena počasia, tak to je ostra nie, migréna jak sviňa, točenie hlavy ani nehovorím ☹ bolí ma všetko, ruka, ktorú som mala zlomenú a aj jazvy po operácií. jedine čo mi tak pomôže je asi celé pláto Ibuprofenu a veľa veľa vody
@radkatalajkova ahoj tak aspon viem,ze nie som sama 😒 Mna boli tiez kompletne cele telo,ja uz neviem co s tym ☹ Vsetky vysetrenia mam OK,takze toto bol jediny verdikt
@omnia23 Jas som itež chodila po všetkých možných vyšetreniach a tiež všetko OK a ortopéd, že to je len reuma že na to nie sú žiadne tabletky, že to musím vydržať ! No mala som dosť keď mi to povedal. A určite nie si sama 🙂
@radkatalajkova mna napriklad dnes bolia uzliny na krku.No uznaj ☹ Poobede tocaky hlavy,slabost,unava ☹
@omnia23 No mňa dnes "len"3 jazvy a hlava , takže dnes to je celkom v pohode ale som zvedavá čo zajtra
@radkatalajkova ma sa menit pocko tak uvidime,ja som mala dneska tlak 90 na 60 😅
No ja som si dnes radšej nemerala., lebo by som asi hneď aj zinfarktovala 🙂 no na tú zmenu som aj ja veľmi zvedavá
@radkatalajkova ahoooj prajem krasny den,dufam,ze dnes bude bez vacsich tazkosti,zatial som OK 🙂
ahojte tak sa k vam mozem pridat. mavam nizky tlak vseobecne a ked je vonku zamracene a prsi, tak sa mi toci cely svet, lebo vtedy mam hadam len 80/50. normalne mam 90/60 😅
porodna sestra je sice spokojna s tlakom kvoli babatku ale mne dva krat prijemne nie je.
@omnia23 aojky 🙂 No dnes je to v celku fajne nič ma nebolí, zatiaľ, ale mám takého tušáka, že ma za chvíľku začne bolieť hlava, aleto možno aj preto, že mám krámy ☹
@radkatalajkova vies co ale ja mam tie stavy tak dva tri dni predtym ako sa ma menit pocko....
@omnia23 no veď aj ja, tak som zvedavá, aká zmena bude
@radkatalajkova no u nas prsi v BA.A to som citila dva dni dopredu,vcera mi bolo dost zle...A dnes som OK 😀
@omnia23 No aj mňa tak bolela hlava a tiež trošku pršalo, ale teraz je to už fajne 🙂
@omnia23 No čauko moja, ako sa dnes cítiš?
cafte tak ako mne uz lepsie rano bolona prd tocila som sa cela ale dnes oki musim lebo mam doma maleho idme niekam na MDD 🙂) dufam, z eja vam je dnesfajn
Baby dnes bolo zemetrasenie na SR a ja som to citila normalne sa chvelo vsetko som myslela ze uz mi sibe ani som to nikomu nevravela ,az teraz mi volala mama som ja ale fakt mega citliva ... BOSORKA 😀
@cestovatelkaandrea
@radkatalajkova
@lindda baby s tym tlakom mam problem aj ja,vcera som mala 95 na 55 😀 Dobre ne? 😅
@lindda ja ani neviem ze bolo zemetrasenie to vazne?
@radkatalajkova moja boli ma hlava a klby 😅
@radkatalajkova my sme ako stare zeny 😠
som sama tak velmi citliva ,,,,,?