Som veľmi chudá

adusiq5
4. sep 2014

Ahojte žienky 🙂 Vidím ako tu niektoré píšete, ako ste veľmi na dne zo svojimi kilami navyše ...ja len ticho závidím 🙂 vždy keď sa ma niekto pýta koľko vážim, že som strašne chudučká, pozerajú na mňa s otvorenými ústami a ja vždy nato ,,daj mi zo seba aj kľudne 10 kíl" 🙂 Som po pôrode 15 mesiacov, chudá doslova ako ,,lata" :/ Niekto sa ma pýta či niečo jem a to ma dosť naštve pretože Jem, ale niekedy to niekomu nevysvetlíte ...samozrejme som neustále v pohybe pri dieťati, ktoré mimochodom stále dojčím (čo ani nejdem písať o prsiach,lebo sú v katastrofálnom stave, s čoho som veľmi smutná) donedávna som mala nočné aj 7 krát za noc, teraz je to už lepšie, dieťa mi vstane jeden krát za noc. Je tu nejaká baba s podobným problémom? Sú napr. nejaké vitamíny, ktoré by mi pridali na kilách? :D Aj keď mu už známa poradila aby som sa dala na antikoncepciu že hneď priberiem 10 kíl, ale tak kvôli tomu to zase nechcem. VĎaka za akúkoľvek radu

janickacrazy
4. sep 2014

@adusiq5 Daj si vyšetrit štitnu žlazu, moj muž tiež je chudý a nemohol pribrat, nakoniec mu zistili niečo so štítnou, začal brat lieky a za pár mesiacov pribral 5 kg, čo je u neho fakt úspech.

daniela1983
4. sep 2014

@adusiq5 asi hyperfunkcia stitnej zlazy. mne sa vyskytla po porode

vefi89
5. sep 2014

@adusiq5 je nás tu kopec, a dokonca máme zdravé štítne žľazy. Môže to byť od genetiky, cez trávenie a vstrebávanie, po nedostatok vitamínov A pod. Najlepšie začať u svojho Dr s KO.
Ja mám problém odjakživa. do prvého ročníka som nastupovala so 16-timi kilami, a odvtedy aj keď som konečne pribrala, na to som sa vyšvihla a bolo to zas. pri tehotenstvach som pribrala po 25 kg, ale to bolo do troch mesiacov fuč, ba ešte aj viac. Tiež stále kojim, a mám ročného dubáka. Môže sa ti to upraviť po dokojeni, ak si predtým takéto problémy nemala. Možno by si mohla rozpisat, ako si to mala predtým, a ako sú na tom ostatný členovia rodiny

adeala
5. sep 2014

@adusiq5 ak si vylúčila všetky zdrav. problémy, tak proste zdravá strava a cvičenie a zmieriť sa s genetikou 🙂

pipinka4
5. sep 2014

@adusiq5 kamaratke povwdz ze nech nehovori bludy z antikoncepcie nepriberies.to je len chaba vyhovorka.ja ju berem a schudla som 15 kil.vsetko zavisi od toho ako sa stravujes a bohuzial aj genetika.moj manzel ma problem pribrat on sa musi doslova prezierat.on dokaze cez noc schudnut aj 2 kila xi co ja o tom len mozem snivat :D jednoducho ma dobry metabolizmus a stym nic neurobi.vela stastia

0silvia0
5. sep 2014

@adusiq5 neviem, prečo by si mala napĺňať niekoho iného predstavy o výzore. Ľudia sú chudí, tuční, normálne postavy atď. Ak si bola aj predtým chudá a nemáš žiadne zdravotné problémy, je to ok. Možno niektorí ľudia majú predstavu o matke ako o kyprej žene. Ale to je ich problém, ich vnímanie, a takéto reči si jednoducho nevšímaj a vždy prehoď tému keď sa schyľuje ku komentárom tvojej postavy. Ak ti nevadí byť trocha drzá, povedz, že o tvojej postave ste sa bavili minule, dnes sa chceš rozprávať o niečom inom 😀 😀 😀 Inak poznám to osobne, celý život som bola chudá, nepotrebovala som veľa jesť a nie som typ labužníka, ktorý by zožral všetko čo ide okolo. Zaujímavé, že celé okolie okrem mňa s tým malo problém 🙂 🙂 🙂 Ja som sa taká chudá cítila vždy fajn a bola som na seba zvyknutá. Mala som asi 25 rokov a 48 kg (výška 167 cm), začala som cvičiť v posilnovni, nabrala som svaly, pribrala som na 52 kg a cítila som sa ešte lepšie. Dnes mám 40 rokov, telo už inak pracuje a dnes si musím veru váhu už strážiť. Keď mi váha stúpa k 55 kg, už robím opatrenia a menej jem, pretože keď priberiem, priberám len do brucha a nevyzerá to dobre, som ako pavúk. Tiež som taká latová chlapčenská postava, žiadne boky, žiadne prsia a takáto postava ani dobre nevyzerá pribratá.
Takže skús cvičiť a časom okolo 40-ky sa väščinou na ženy kilá začnú lepiť samé 🙂
A tá antikoncepcia je blbosť, nie každá žena po antikoncepcii priberá...

lina129
5. sep 2014

@adusiq5 ja som vzdy bola taka vychudnuta, ale u nas genetika... teraz sa snazim o babo, tak som trochu pribrala 😉 ak vitaminy, tak vrelo odporucam B-vitaminy a najma B12... da sa aj pichat injekcne, ale mne pomohli aj vitaminy v tabletkach a este su dobre aj pivovarske kvasnice v tabletkach - vsetko zozenies v lekarni...
A aj ta stitna zlaza je dobre si vysetrit... ako pisu baby...
Mne antikoncepcia nepomohla, ja som z nej nepribrala ani gram 😀

123456eva
5. sep 2014

Ahoj ja ked som otehotnela mala som 56 kg pred porodom 70kg a po porode som hned mala o 10 KG menej asi po pol roku som presne ako ty schudla na 48 kg to som už bola vystrašená malu som stále kojila a bolo to vyčerpávajúce.Moja dcerka ma teraz dva roky stále ju kojim moja váha teraz je 54 tak som radaa že sa to upravilo 🙂 vela stastia prejame myslim si ze sa to dá do poriadku

roni200
5. sep 2014

@adusiq5 Ako ti tu radia baby,najlepšie bude navštíviť odborníka.Čo sa týka antiky,ja som pribrala na začiatku 2 kg a za chvíľu boli preč.U každej je to iné.

adina0501
7. sep 2014

No ja som po dvoch operáciách mandlí schudla 10 kg teraz mám 43 kg čo je fakt málo keď sa riadne najem tak niečo priberiem a potom zase moja váha spadne na 43 kg zdravotne som už ok, zdravo sa stravujem, jem pravidelne ale priberať z nejakých umelých doplnkov nechcem cítim sa fajn aj keď ten pohľad do zrkadla nie je bohviečo ale tiež to rieši celé moje okolie prečo som taká chudá.... Ale zo10 kg by som brala.... ☹