Dobrý deň , ak sme ešte v karanténe tento týždeň, lebo rodičia boli pozitívni a ja som bola negatívna a som objednaná k zubárke na budúci utorok tak to mám preložiť na inokedy alebo sa môžem normálne dostaviť k zubárke na termín?
@petra199099 môj manžel to odolná nedostal ale bol v karanténe 10 dni ale teraz je už karanténa 14 dni
Ak je termín u zubára počas tvojej karantény, pravdaže máš ostať doma.
Pre objednať sa
no a presne pre toto sa to tu taha uz rok....
Preboha jasné, že máš ostať doma! Aj keď si negatívna. Jak sa môžeš takúto blbosť vôbec opýtať🤦♀️mám pocit, že niektori ľudia už fakt prestali počas tejto korona doby logicky rozmýšľať, viď tie domáce úlohy tu každý deň.
baby som v karantene, ale zajtra mam termin u kadernicky, mozem ist?
😂 /ironia, len ak by niekto nepochopil/
Ja už nemám slov na ľudí...a že prečo to tu koluje už rok...u nás v dedine sa chodíme testovať každý víkend a zopár jedincov sa išlo testovať aj keď majú člena rodiny pozitívneho, bývajú s ním a sú v karanténe... Načo pre boha... 🤦🤷 čiže zubár, prípadne manikúra ma tu už neprekvapí...
@lydia277 inak pre tvoju info, kedykoľvek počas spoločnej karanény sa môžeš nakaziť, kludne aj na 8deň.....preto je karanténa pre všetkých členov v domácnosti, nemá význam že ten pozitívny ostane doma , ak druhý člen domácnosti chodí do práce lebo pri teste bol negatívny.....nakaziť od človeka sa môžeš kedykoľvek kým je infekčný, teda v karanténe ostávaš dotiaľ poiaľ sa neskončí karanténa tomu pozitívnemu a nie, nie je to len 14dní...ten kto má príznaky tak karanténa mu končí ak bude minimálne 3dni bez príznakov(tých 14ddní je minimálna doba karantény)
@lydia277 do kedy ste v karanténe? Skúste zavolať zubárke alebo predtým deň choďte na test znova