Som unavená z ľudí. Ako to zvládať?

2. nov 2022

Som vyčerpaná ale nie fyzicky. Neviem to "vyležať". Pracujem na recepcii, denne sa stretnem a rozprávam s neskutočne veľa ľuďmi, keďže je u nás dosť rušno. Nejde len o "Dobrý deň, sadnite si". Ide o zloženú komunikáciu kde samozrejme musím byť milá a mať úsmev na tvári. Je jedno aký mám deň, či som smutná, nahnevaná, unavená,.. Musím sa každý deň celý ten čas v práci pretvarovať. Som neskutočne unavená z ľudí. Už mi prekáža aj nevinná otázka typu kde je záchod.
Prídem domov a všetko zvalím na rodinu. V práci sa musím držať a doma to vypukne. Na každého kričím a som nervózna. Máte nejakú radu ako to zvládnuť? Alebo jednoducho nie je pre mňa vhodná takáto práca?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
althejka
2. nov 2022

Ja som takto vyhorela ciastocne na ambulancii. z totalnej salamistky som bola klbko nervov. a doma ma rozculilo uplne nieco od veci. ja som odisla do prace s ludmi,ale menej kontaktu a velmi mi to pomohlo sa ukludnit.

luccija
2. nov 2022

Tiez si myslim, ze ti ludia z teba vysaju energiu.Nie kazdy ma na to psychiku robit s ludmi

pribinak
2. nov 2022

Veď keď už cítiš ako si vybijas nervy a stres z prace na svojich najbližších, tak to musí byt pre teba jasný signál že máš zmeniť prácu

Nie každý je stvorený na kontaktnú prácu s ľudmi.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz