Som unavená, pretože stále neviem, čo mi je.

blueunicorn99
23. dec 2019

Ahojte asi sa len potrebujem rozpisať a možno zistiť či som v tomto sama?...takže všekto sa začalo 24.novembra boli sme na oslave a mne zrazu prišlo strašne zle mala som pocit že odpadnem nevedela som dychať dali ma ľahnuť na gauč no ja som sa strasne zľakla a psychicky a fyzicky ma to položilo stale som opakovala že odpadnem tak mi zavolali 155 v nemocnici som ležala 2 noci urobili mi všetky možne vyšetrenie na tetániu,štitnu žlazu...vyšetrenia mi robili aj po prepusteni domov pretože mi stale bývalo zle nevládala som a da sa povedať že stále som ležala...začala som brať magne a všelijake vitamíny na povzbudenie no teraz v posledných dňoch to je veľmi zle nevládzem žiť nemam chuť robiť nič čo doteraz,nevidím už zmysel žit všetky tie vyšetrenia a všetko ma už unavuje eše viac pretože stále nevieme čo mi je a teraz mam taký čudný pocit ako by som to nebola ja proste bojim sa že som sa zbláznila citím sa psychicky veľmi zle keď ste to dočítali až tu tak ďakujem...píšem to až nakoniec lebo by vás to asi odradilo ale ... mám 14 rokov ano to vsetko by som mala riešiť s mamou...ale nikto ma nevie pochopiť už neviem čo robiť prestala som chodiť von čo pred tym som neposedela doma všetci to pripisuju dospievaniu a hormónom no ja sa citim zle aj psychicky ak mate alebo ste mali niekto
podobny problem prosim rozpíšte sa rada si to prečitam ďakujem a prajem pekný deň ps:sorry za chyby

blueunicorn99
autor
23. dec 2019

@blueunicorn99 ešte by som dodala že milujem Vianoce no na tohtoročne sa vobec netešim ako minule roky proste chcem aby to bolo všetko ako predtým no je to tažké a nemám takú podporu pretože neviem ako matke vysvetliť že som psychicky na dne...Pekné Sviatky!

arianna25
23. dec 2019

Kedy a preco ti zacali tie nevolnosti? Mas nejake velke problemy alebo velky psychicky nazlak ci stres, traumu?

blueunicorn99
autor
23. dec 2019

@arianna25 no psychicky som natom posledne 2 3 tyždne tak zle a nejaku traumu alebo čo nie jedine že rodičia su rozvedeny a nevychadzajú spolu vôbec a tak obydvaja na seba cezomňa kydaju veľakrat som si doma poplakala koli tomu že s matkou nemam najlepši vzťah a často ma prirovnáva k ocovi pretože sa mu teda dosť povahovo aj vyzorovo podobna a ona mi to vyčíta...://

blueunicorn99
autor
23. dec 2019

@arianna25 a nevoľnosti začali 24.11. Ked ma brala ta saniyka odvtedy to mavam často a celkovo som stražne unavena

hivanik
23. dec 2019

@blueunicorn99 ..skusila si sa porozpravat s otcom alebo niekym inym pribuznym ked v matke nemas oporu?

3009
23. dec 2019

@blueunicorn99 sú to príznaky depresie. Skús ísť detskej doktorke nech ťa najprv pošle psychológovi a keď to nebude stačiť tak psychiater. Ono sa to postupne v tebe nabalovalo ten stres a toto je výsledok. Len to nenechaj len tak, lebo depresia sama o sebe neprejde. Aj dušu treba liečiť ak je chorá. Ak sa dá tak sa porozprávaj s mamou a vysvetli jej situáciu a keď nie tak skús otca, starých rodičov. Len to rieš. Skús užívať zatiaľ Magne B6, voľnopredajné lieky na ukľudnenie, skús si nájsť na internete meditačné cvičenia pri depresii, púšťaj si meditačnú hudbu pred spaním.

natycaga
23. dec 2019

@blueunicorn99 vyhladaj ipcko.sk, davaju psychologicku pomoc mladym ludom. Ihned sa s nimi skontaktuj

arianna25
23. dec 2019

Nie je to fer ze ti mama vycita podobnist s tvojim otcom. Istotne mas oboch rodicov rada s verim ze tazko nesues tie ich nezhody. Hovor s mamou otvorene v klude co ta trapi. Mozno ma tvoja nama vela stsrosti a povinnosti a ani nestiha registrovat ze sa nieco s tebou deje. Si velmi oiznacena z tych tlakov v rodine, si vynervovana. Povedz mame ze sa s nou chces řoorotpravat a vsetko jej vysvetli co ciďtis a co řta trapi a pocedz jej ze potrebujes pomoc lebo nesies velku tarchu. Prepac za pismo ale rychlo pisem. Aj ostatne zienky ti dobre radia. Treba to riesit.

arianna25
23. dec 2019

To je dobre ze si aspon tu napisala ze to nedusis v sebe. Ver ze aj ked je situacia takato tak mas rodinu ktora ta lubi aj priatelov

otazka1
23. dec 2019

Stalo sa to znamej. Popros mamu alebo ocina nech ta zoberu ku Dr. Popytaj sa na depresie. Budes ok, drzim palce a pekne sviatky! Ale hlavne, netreba podcenit, ani zlahcovat.