Som tri mesiace po pôrode a nemám chuť na sex

nicolettka1993
1. nov 2014

ahojte....mam 3 mesiace po porode a uzivam antiku azaliu a vobec nemam chut na sex......stale som len unavena a proste sa mi do toho nechce ako predtym....neviem co mam robit bo su uz u nas preto hadky.....moze to byt antikou??? pejde ma to a budem zas pocase ako predtym??? pls poradte...dakujeeeem ☹

trgypadl
1. nov 2014

@nicolettka1993 tak si tu chut treba spravit 😉 ,chapem unavu a vycerpanost,ale prave sex je na to najlepsi...skus zmenit Hak

nanuch
1. nov 2014

ja som natom rovnako azaliu uzivam skoro 2 roky a mam ten isty problem vobec sa mi nechce nemam chut. aj 2 tizdne niekedy nemame sex co sa mi vobec nehce a pritom sme nemali vobec problem stim , ja mojmu stale poviem nemozem zato ale bude to aj tou unavou cely den s dietatom a vecer som rada ze zaspi a mam pokoj ale problem je urcite aj v azalii. ale v lekarni mi povedali ze azaliu stahuju s trhu tak som zvedeva na tie druhe tabletky.

katarinamarkova
1. nov 2014

@nicolettka1993 hormonalna antikoncepcia - hormonalna - hormony su tymi co urcuju nasmu JA ci a kedy mame chut zapocat akt rozmnozovania.
nedivte sa, ked do seba sup hormony, ze to potom nie ste vy 🙂
a ano aj unava ciastocne spravi svoje, treba zapojit do aktivit aj manzela, ved v konecnom dosledku to prinesie uzitok aj jemu 🙂

livocka21
1. nov 2014

@nicolettka1993 ajja som po porode brala HA a preto som si myslela ze ona je pricinou nechuti na sex, tak som to zmenila na danu ale nezmenilo sa to...a uz je to viac ako rok....boli aj su preto hadky, no zvykame si....mame doma velke sidlo tak vecer sme radi ze mozeme spat 🙂 🙂 🙂 🙂

mircalla
1. nov 2014

Ja som po predcasnej menopauze, a antika mi naopak chut na sex vratila, proste estrogeny zafungovali

diusik
1. nov 2014

@nicolettka1993 mne celkovo po porode odisla chut,ziadna antika nic,ani 2roky po porode se nic nezmenilo :( neviem s tym nic spravit.Vobec ma to nevzrusuje ako predtym.Mam 3 male deti.mozno aj unava psych,fyz. neviem...

nanka3
2. nov 2014

@nicolettka1993 tiez som 2,5 mesiaca po porode, a tiez nemam chut na sex, ale ani cas, nasa malicka nam obom dava riadne zabrat, takze vecer obaja padneme do postele a sme KO 😅 , navyse, este som sa ani nedostala na kontrolu k svojmu dr. po sestonedeli, takze dovtedy ani nechcem, nech ma najprv dr. skontroluje a potom mozno aj k sexu dojde 😉