Ahojte babule ja moja segra a aj naše baby máme akútny problém so šteklivosťou. Všade je to zlé no na chodidlách peklo. Pri pedikúre a masážach šalieme. Ale našich manželov to dráždi lebo stále nosíme flip flopy žabky. Nevieme sa toho zbaviť a je to obmedzujúce. Stalo sa to aj vám niekedy?
fake
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
To nie je smiešne
tu pomoze len amputacia ........
idealne hlavy
mna pobavilo v akej je to teme, ze "Zamestnanie" 😀 😅
Ja osobne nepoznam cloveka ktory by nebol steklivy. Iba ze by bol z ocele😋😋😋
@alchemilkazltozelena buchla som to omylom.
@gisela835 uz si porodila? asi nie....inak by si nemala cas sa zaoberat takymito somarinami ale by si sa starala radsej o dieta a to by ti zabralo vsetok cas, tak sup sup robit nieco dolezitejsie 😵
Vďaka za typ🙂
@alchemilkazltozelena
@gisela835 nemas za co ja vzdy rada pomozem, poradim 😵
:D :D :D
Mazaze pedikury solarka skraskovacie procedury vytunovane prsia ciste chodiace katastrofy.. A pritom staci tak malo. Najkrajsia krasa je prirodzenost. Urcite sa to da vymenit za nieco uzitocnejsie a nie za to cim si len clovek nici telo😀
@alchemilkazltozelena Deti sú spokojné a aj zabezpečené
@gisela835 pedikuru si rob sama a masaz nech ti spravi manzel vramci sexualnej predohry.. Aky problem, este aj usetris 😕
ja bych chcela mať čas a peniaze na masaže a pedikury.....
@janabanana to každa z nás ide hlavne o to rozmaznávanie a to že si nás ako ženy vážia
@maslenka47 No mňa šteklí aj vlastný dotyk a manžel masáž zneužíva:(
Tvoje starosti na moju hlavu.....ja som štekliva na chodidlách a ak nahodou by ma niekto chcel mučiť tak jedine tam - ale to kopem ako svina pred zakalačkou....
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Nie.