Ahojte, v poslednej dobe vlastne uz niekolko mesiacov pozorujem, ze som velmi unavena. Mam dost stresujuce zamestnanie ale nechcem sa stazovat, praca ma bavi. V sukromi mam tiez stres ale nechcem to rozoverat. Viem, ze to prejde, nemoze kazdy den svietit slnko. Len asi sa do vsetkeho moc vkladam, ja ked mam nieco spravit, musi to byt pre mna top spravene. Problem je v tom, ze ked pridem z prace dom, tak by som len spala. Som schopna spat od 17:00 do rana. Potom sa mi rano tazko vstava. Zmenila som stravovanie, aj vitaminy beriem aj sa snazim hybat, len ta unava je stale a len ny spala a spala. Co mi poradite?
@tautunka77 chod k obvodnemu lekarovi nech ti mrkne na krv. Moze to byt pokojne problem so stitnou zlazou, alebo aj anemia…alebo nieco ine. Ak sa vyluci zdravotny problem, moze to byt napr z vycerpania. Jarna unava to podla mna nebude, kedze si unavena uz niekolko mesiacov…
Ja som kvôli tomuto bola pred 3 týždňami na krv .začalo mi to strašnou únavou , dokázala som prespať celé doobedie a ešte aj poobede som si musela na hodinku ľahnúť . Potom prišli hrozne bolesti hlavy až migrény a celková slabosť . Zistili mi riadne nízke D a boreliozu 🤷♀️ skús ísť aj ty
@tautunka77 skusim zacat najskor s vysetrenim krvi a uvidim, co dalej.
@tautunka77 mozes mat priblemy s hormonmi ktore som mala aj ja a taketo unavy uz pre mna boli samozrejmostou a teraz konecne viem co je normalny zivot bez takejto hnusnej unavy ˇˇˇ mozes mat so stitnou zlazouˇˇˇ mozes mat nedajboze vsznejsie ochorenia s krvouˇˇˇ mozes mat dlhodoby stres a unava ˇˇˇ alebo len vycerpanost ˇˇˇ tazko hovorit
@tautunka77 skus krv mne takto skúšali decko cecko a na koniec zistili ze mam silnú anemiu co som v živote nemavala pár dní na zeleze a bola som ako znovuzrodena
žiadne iné príznaky nemáš? úzkosti, paniky ? lebo ak áno tak to by boli depresie...
možno že len jarná únava.