Som stále unavená

11. nov 2020

Ahoj
Prosím Vás, bola by som rada ak by mi vedel niekto poradiť. Som stále unavená, ale naozaj skoro celý deň pociťujem únavu. Spím cca 8h denne. Som vydatá a mám 3r. dcérku. Neviem si vysvetliť dôvody mojej únavy, počas dňa som podráždena ale môže za to únava. Mali ste niekto niečo podobné ? Ďakujem vám a vaše odpovede

nevenka
11. nov 2020

Stitnu zlazu mate vysetrenu? Zelezo? Odpichla by som sa od tohto, smer obvodak, odbery...

laura164
11. nov 2020

Áno aj ja som tak, dcéra má 3 roky, ja chodím do práce, denne, nočné, neviem sa dospat. Pomáha mi len magnezko 600 mg denne a železo. Krv mám v poriadku, len železo na hranici.

slobodnamama777
11. nov 2020

Neviem, malo si napisala, mozno to mas ze vela myslis na nieco tazké, mozno si potrebujes oddychnut, mas malo vitaminov, mineralov atd., mozno si vela na pc, alebo mas postrtraumaticku slusenost, prepracovana, tazko pivedat, ale mna napada strava a myslenie. Nase zlozenie jedal je velmi ine ako nasich predkov. A potom nevladzeme. Oni jedli teple polievky aj rano, kvalitnu muku, malo toho co jeme my a jedli jednoduchsie, co my predvadzame to je hrozné prezieranie aj chudi ludia jedia nezdravo a nevladzu..glukoza fruktoza, écka atd. Mozno mas malo pohybu. A malo motivacie. Motivacie.

iiika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mareka49
12. nov 2020

Pohyb na čerstvom vzduchu pripadne rob viac drobnosti co ta bavia.
Spánok je možno plytký, nekvalitný alebo sa u teba prejavuje meteosenzitivita.
Pripadne únava zo stereotypu