Ahojte, neviem či to zrovna patrí do tejto skupiny no skúsim. Skúste poradiť. V poslednej dobe som skoro stále a na všetko nervózna.nedokazem sa na určité veci povzniesť čo spôsobuje okrem iného aj problémy v manželstve a v intimite tiež. Dokážem sa úplne vytočiť z totálnej hlúposti.
@lara1128 my mame to iste. Ja stekam za vsetko na priatela. Strasne ma to mrzi lebo sa snazi asi ako sa da na chlapa. Maly ma 4 mesiace, ale ja to mam asi z unavy lebo som s malym 24hodin denne sama a ked pride priatel po tyzdni domov na 2 dni tak ma vytaca vsetkym namiesto toho aby som sa tesila ze je doma. A som aj viac unavena ked je priatel doma, lebo sa musim starat aj o neho a vsade bordel a hluk a stale sa niekam ponahlat ... Rola matky je unavna v hociktorom obdobi života dietata podla mna... A uz ten stres bude s nami asi az kym nebudeme na dochodku valat telo pred telenovelami. 😊 Hlavne vzdy sa treba vecer, ked sa deti ulozia, pritulit k sebe, povedať si, ze to date a pobozkať sa...
@nataly20121991 no najhoršie natom je že ja sa výročím z hocijakej maličkosti do úplnej nepríčetnosti .... A ďalšia vec je ja manžela ľúbim ale pri intímnosti to už je iné....proste ako z donútenia
@lara1128 ja som podobné stavy riešila so psychiatrom a dal mi lieky, ktoré, ako to moja psychologička pomenovala, "učešú" emócie. Cítim sa super a aj keď ma občas prepadne úzkosť, veľmi rýchlo sa s tým vysporiadam. Striedanie nálad ako na kolotoči prestalo, som pokojná a len tak ma niečo nevytočí. 😁
Nebolo bi od veci skontrolovat stitnu zlazu.Ja som tak bola ak stale unavena,bez chuti zit.Mam chronicky zapal stitnej,tj. Hasimoto syndrom.
treba s tym ist urcite k doktorovi. mozno moze za to nejake ochorenie, ze si taka nervozna
Kúp si magne B6 je to dobré na nervy treba aspoň dva týždne užívať aby si pocítila také ukludnenie
@lara1128 nemyslim si, ze by tam nejaka zavislost mohla vzniknut, moze ti to len prospiet ved to nie su nejake lieky, to su len vitaminy a mnohokrat prave tie mozu pomoct, mozno by bolo fajn keby si sa viac sledovala a uvedomovala si ked prichadzaju tie nervy a vtedy si skus spomenut, ze to prejde, ze nema zmysel robit z komara somara, mne pomohlo aj citanie motivacnej literatury 🙂
Poradím ti, skús psychológa. Veľa ľudí to odsudzuje, ale občas dobre padne porozprávať sa s niekým nestranným a nezávislým, kto dokáže ku všetkému zaujať nestranné stanovisko 🙂 Dnes je už je to úplne normálne chodiť na terapie.
@lara1128 ja som na tom tak isto ja to mam ale od porodu co uz je 15 mesiacov..asi hormony alebo co.