Som stále chorá

viky_21
3. apr 2024

Dobry den, chcem sa opytat ci sa niekto stretol s podobnym stavom. Minuly rok na prelome Novembra a Decembra som mala Covid. Nemala som nastastie tazky priebeh. 2 dni teplota a potom mi to cele sadlo na dutiny. Po tyzdni som bola negativna. No odvtedy som kazdy mesiac chora. Stale to zacne bolestou hrdla 1 den teplota a zas dutiny. Vybrala som uz 2 antibiotik, Sinupret pijem uz ako vodu. Bola som aj na ORL ale vsetko v poriadku ze mam posilnit imunitu. Beriem C,D,kolostrum, imunoglukan .. a zas som chora. Ja uz naozaj neviem co mam robit. Viete mi poradit aspon nieco ucinne na uvolnenie hlienov z dutin ? Uz som zufala. Dakujem 🙏

klariska1
3. apr 2024

@viky_21 Nemáš veľa stresu? Stres tiež oslabuje imunitu. Ak máš veľké pracovné vypätie, deadliny, málo spánku, vnútorný stres, vtedy môžeš ochorieť, u mňa to tak býva. Ešte mi napadlo, ak si alergička a más slabšie sliznice (nos), tiež všetko ľahšie chytíš. Ja som preto v autobuse začala nosiť rúško. Asi stále dookola chytáš ten istý bacil alebo máš nejakú rezistentnú baktériu.

hoffmanka
3. apr 2024

Mne sa takisto oveľa zhoršila imunita po covide. Ale teda mala som dosť ťažký priebeh, tak som to pripisovala tomu. Každého to proste ovplyvní inak, niekoho vôbec a niekoho až príliš.

egonsk
3. apr 2024

@viky_21 dojdi porylovat zahradu uvolni ti dutiny a aj krize zistis, ze mas 😉
Ale inak sa priklanam i k moznosti, ze si ziskala nejaku alergiu a teraz bolo extremne vela pelu v ovzdusi uz od decembra, tak to dalo alergikom paradne zabrat.

gertrudka222
3. apr 2024

Moze to byt covidom, ale aj nemusi. 🙂 Ja napriklad nemam alergiu, bola som na roznych testoch a nic mi nezistili a nadchu mam uz treti tyzden 😀 A dost zle s tym spavam, takze to nie je bohvieco.

egonsk
3. apr 2024

@gertrudka222 najhorsie na tom je, ze si ani sulozenia tolko neuzijes, lebo ked jazdis na konikovi, tak pri rozdychani hrozi, ze osoplis partnera pod tebou... a pri lezani ti zasa ucpava dutiny a tazko sa uvolnis, ze? Nuz choroba je hnusna vec, zvlast ked ju nevieme hned spravne odhalit a vyliecit 😉😁

barborachors
3. apr 2024

@viky_21 pľúcne chlamýdie

barborachors
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mariynka
4. apr 2024

Kvercetin, c, d3, aaimunita, probiohit z abczdravia.sk