Dobry den, chcem sa opytat ci sa niekto stretol s podobnym stavom. Minuly rok na prelome Novembra a Decembra som mala Covid. Nemala som nastastie tazky priebeh. 2 dni teplota a potom mi to cele sadlo na dutiny. Po tyzdni som bola negativna. No odvtedy som kazdy mesiac chora. Stale to zacne bolestou hrdla 1 den teplota a zas dutiny. Vybrala som uz 2 antibiotik, Sinupret pijem uz ako vodu. Bola som aj na ORL ale vsetko v poriadku ze mam posilnit imunitu. Beriem C,D,kolostrum, imunoglukan .. a zas som chora. Ja uz naozaj neviem co mam robit. Viete mi poradit aspon nieco ucinne na uvolnenie hlienov z dutin ? Uz som zufala. Dakujem 🙏
Mne sa takisto oveľa zhoršila imunita po covide. Ale teda mala som dosť ťažký priebeh, tak som to pripisovala tomu. Každého to proste ovplyvní inak, niekoho vôbec a niekoho až príliš.
Moze to byt covidom, ale aj nemusi. 🙂 Ja napriklad nemam alergiu, bola som na roznych testoch a nic mi nezistili a nadchu mam uz treti tyzden 😀 A dost zle s tym spavam, takze to nie je bohvieco.
@gertrudka222 najhorsie na tom je, ze si ani sulozenia tolko neuzijes, lebo ked jazdis na konikovi, tak pri rozdychani hrozi, ze osoplis partnera pod tebou... a pri lezani ti zasa ucpava dutiny a tazko sa uvolnis, ze? Nuz choroba je hnusna vec, zvlast ked ju nevieme hned spravne odhalit a vyliecit 😉😁
@viky_21 pľúcne chlamýdie
Kvercetin, c, d3, aaimunita, probiohit z abczdravia.sk
@viky_21 Nemáš veľa stresu? Stres tiež oslabuje imunitu. Ak máš veľké pracovné vypätie, deadliny, málo spánku, vnútorný stres, vtedy môžeš ochorieť, u mňa to tak býva. Ešte mi napadlo, ak si alergička a más slabšie sliznice (nos), tiež všetko ľahšie chytíš. Ja som preto v autobuse začala nosiť rúško. Asi stále dookola chytáš ten istý bacil alebo máš nejakú rezistentnú baktériu.