Som sentimentálna

alicka850
10. máj 2015

V poslednom case sa mi stava,ze pri kazdej prilezitosti revem- naposledy pri krste nasho krsniatka,vsetci pozerali na mna,ci som v poriadku. Dnes som hladala nejaku sms co poslem mame ku dnu matiek a ked som si ich tak citala, spomenula som si,ze dcera bude mat besiedku v skolke ku dnu matiek a rozrevala som sa. Revem na svatbach,dokonca aj na urade na uvitani nasho syna. Ako sa s tym da bojovat prosim ? Citim sa nejaka vadna. Zacalo to,ked sa mi narodila dcera,dovtedy som bola uplne normalna 🙂 Aj vlastne promocie som zvladla bez placu 🙂

gapre
10. máj 2015

To je asi hormonama este,to sa upravi casom 🙂 Ja som plakala aj pri televiznych novinach 😀

mimla
10. máj 2015

O mne si dlho ľudia, vrátane mňa mysleli, že som bez citu. A po narodení syna som revala aj pri reklame na whiskas pre mačatá. A to ani nemám rada mačky. Nemôžem si pozrieť so synom žiadnu rozprávku. Celý Dumbo prerevaný. A dokonca ani dokumety som neprečkala som suchými očami. Prerevala som Mimina aj Magických sedem rokov. Hormóny.

siska53
10. máj 2015

@alicka850 aj ja tak.. Presne..od narodenia prveho dietata.. Najskor som.myslela,ze to su hormony..ale uz ani dceru rok nedojcim a stale..
No zas pred detmi som.si odrevala kazdy navrat z dovolenky,teraz sa to uz zlepsuje..
Ja to cele pripisujem tomu,ze mam pocit,ze cas strasne rychlo plynie..

jessica1996
10. máj 2015

ja teraz ku koncu tehotenstva posledné 2 mesiace som sa minule rozplakala ked som sa s mamou rozprávala že ako sa priatelovi darí v robote ! :DD plačem na pesničkách filmoch na všetkom čo mi doteraz ani pred tehotenstvom neprišlo ani najmenej emotívne... to mi chcete povedať že to sa ani po tehotenstve nezmení ?? :O :/

alicka850
autor
10. máj 2015

Zeny,ale moja dcera ma 5 rokov,to asi nebude hormonmi B-) Ale som rada,ze nie som sama. Uz teraz sa desim utorkovej besiedky v skolke 😉 Asi 23 mamiciek a ja jedina revem ☹

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alicka850
autor
10. máj 2015

@miriam11 kebyze potajme,ale mne tecu krokodilie 🙂

sunshineka
10. máj 2015

@alicka850 ja odjakziva revem a dost mi to vadi.neviem ako prezijem vlastnu svadbu.

simik14
10. máj 2015

To vazne to uz nezmizne ? Dnes som akurat uvazovala ci som kompletna kazdy film so slzami v ociach ked som sama dajaka myslienka pride uz revem ako sialena kojim tak som to prikladala hormonom tak uvidim 🙂

bonaqa2013
10. máj 2015

Ja neplačem vôbec. Ani pri filmoch, ani pesničkách, ani na detských besiedkách..... Ale odkedy mám deti, nemôžem pozerať filmy kde ubližujú deťom. Aj v správach ak hovoria o niečo takom, tak by som hádam aj bila...Či už takým malým drobcom, alebo vačším. Neplačem, len som veľmi smutná, až mi z toho trhá srdce.....

mikema
10. máj 2015

@simik14 ja som tiez citlivak,stačí pekná reklama a uz mam slzy v očiach. Na svadbách a krstoch aj na prvom svätom prijímaní som potlačala slzy. A nehambim sa za to. Proste život prežívam viac s citom a som rada že to tak je. Lepšie akoby ma vsetko malo nechať chladnou 😉

eli74
10. máj 2015

@alicka850 To je normálne. Aj u mna bola zmena po porode. 🙂 to sa upraví, neboj.

sunshineka
11. máj 2015

Tiez som placko,ale placko som od kedy si pamatam,od utleho detstva.Rozreve ma cokolvek.Zvlastne,ze nezvyknem plakat pri hadke alebo nad svojim osudom,ale dojme ma cokolvek ine.Dokazem sa rozplakat na divadelnej komedii,len preto,ze ta atmosfera je uzasna 😀 placem na rockovom koncerte,lebo atmosfera je skvela a tak dalej 😀 vadim sama sebe,ale nedokazem sa ovladnut.joj a lucenia,to je kapitola sama o sebe,vtedy si idem oci vyplakat.a ako tu uz niekto spominal,tiez sa desim svojej svadby.na cudzich ronim krokodilie slzy,tak si neviem predstavit ako sa budem ovladat na svojej