Som promiskuitná. Dá sa to liečiť?

19. okt 2020

Ahojte mám taký problém neviem či promiskuita je správne pomenovanie, keď som nezadaná, tak si poviem to slušne, prehnane užívam život, každý vzťah mi stroskotal na tom, že už ma nebavilo mať toho istého chlapa v posteli viac ako 2 roky.Nepodviedla som ich,radšej som sa rozišla ako by som im mala ublížiť neverou. Myslim si,že to je fér. Nikto o mojom probléme nevie, mňa to veľmi trápi,pretože teraz mám dieťa mám muža on otom samozrejme tiež nevie pretože by to nepochopil , podľa mna to je určite psychická porucha on by to nazval že som proste ku**a. Určite by som ho nepodviedla nikdy , len to v sebe veľmi dusím a musím potláčať moje chute a myšlienky, neviem ako si mám do hlavy vtlcť že TOTO je to správne žiť s manželom do konca života , žijem vo vzťahu a mám v hlave plány čo všetko urobím a komu každému napíšem a ako si budem užívať, keď to náhodou medzi nami skončí. Dokonca som v nemom úžase a naskakujú mi zimomriavky keď vidím ako veľa z vás je tu s mužmi 10-15 rokov proste premňa je to niečo nepredstaviteľné. Potrebujem pomoc lebo takýmto štýlom skončím úplne sama do konca života.

simsalabim
19. okt 2020

Tak ja ti este pridam dalsie zimomriavky... ak teda rovno neodpadnes.....s muzom som 23 rokov 😅Ja si zas neviem predstavit byt s niekym, s kym ma nespaja aj dusevne puto 🤷‍♀️ Mozno aj to je pre niekoho diagnoza....

autor
19. okt 2020

@simsalabim klobúk dolu fakt,prajem dalších minimálne 40rokov v šťastí ☹️

leuchtturm
19. okt 2020

si si ista, ze si naozaj promiskuitna? Nevyberas si len zle partnerov, ze ta to s nimi prestane bavit? Keby si stretla toho pravého, tak by si nemala chute na inych.

anita6666
19. okt 2020

Ja ťa asi aj chápem....toto nie je promiskuita,jednoducho nie si typ na rodinu, manželstvo a také tie klasické vzťahy....ani ja nie som,čiže z tohto pohľadu ťa chápem,no na druhej strane keď som sama,nevyhladavam ani sexuálne známosti a ja som takto spokojná,mne to vyhovuje...aj na ten sex treba mať nejaký level a veľa ľudí si myslí,aké je to ľahké....nie,nie je...myslím,že by si si mala ten život užívať a naozaj ostať buď sama alebo proste po nejakom čase cca tie dva roky prestriedat...ale osobne by som radila ostať sama a venovať sa dieťaťu,nech tým dieťa netrpí a občas si proste užiť len ten sex...

oli18
19. okt 2020

@leuchtturm Ak by sme kazda hladala takeho, co nas "s nim bavi" to by sme sa rozchadzali ozaj kazde par rokov. Bavi nas to na zaciatku, v zalubenosti, preto do toho ideme. Po vytriezveni je to tvrda realita. Pre oboch zucastnenych. Bud sa budete tolerovat a prisposobovat, alebo rozchod. Ak to nie su zasadne a dramaticke dovody, da sa takto prezit zivot s jednym clovekom.

autor
19. okt 2020

@anita6666 lenže mne po čase nejakej samoty a striedania sexuálnych partnerov začne chýbať vzťah a to že sa ráno vedľa niekoho zobúdzam teda presnejšie vedľa toho istého 😃 preto som vždy išla do vzťahu chvíľu som sa ľúbila s niekym a potom po čase som zase pochopila že toto niesom ja takze máš v niečom určite pravdu že asi niesom vôbec typ na vzťahy. Ale teda aby tu nedošlo k nejakým nedorozumeniam matka som 100%tná , teda aspoň sa snažím ako každá byt najlepšou matkou, do materstva mi tento problém vôbec nezasahuje a nikdy by som nepostavila žiadneho partnera pred dieťa. Lenže brať dieťaťu otca kvôli tomu že to nemám v poriadku v hlave (alebo niekde inde) .. to neni moc fér 😌

autor
19. okt 2020

@oli18 to si vystihla presne... po vytriezveni tvrdá realita.. už ani neviem či vážne existuje “ten pravý” alebo je to len o tom že si žena musí nájsť to najmenšie zlo, ktoré dokáže tolerovať a prispôsobovať sa pre pokoj v rodine a na duši

sasa1983
19. okt 2020

2 roky je viac ako dosť..si v pohode. Kľud..

vilma7
19. okt 2020

Zaujímava téma, čo ťa láka? To nepoznané, alebo motýliky v bruchu na začiatku vzťahu?
Ja mať tento problém a chcem zotrvať vo vzťahu, tak vyhľadam odbornú pomoc.
Dieťa bolo plánované?

anita6666
19. okt 2020

Tak potom som to nejako nepochopila s tým "brať dieťaťu otca" čo má spoločné s týmto celým otec dieťaťa? Asi mi niečo uslo

leuchtturm
19. okt 2020

nuz, kto si vybera partnera aj hlavou, ten nemusi riesit vytriezvenia z reality a podobne kraviny.

zuzzinkaa
19. okt 2020

Ak chceš môžeš mi napísať a dáme sa liečiť spoločne 😂 som ešte o level vyššie ako ty 😂

anita6666
19. okt 2020

@zuzzinkaa som myslela,že tu budem sama za divnu,no mňa by omrzel.každý časom,takže viem celkom presne čo autorka mysli

ivangeline
19. okt 2020

Neviem, či to platí aj pre ženy ale Dr Klimeš v prednáške o vzťahoch - partnerstve hovorí, že keď je raz niekto taký, je taký...

suzie26
19. okt 2020

Je to v hlave. Možno si naháňaš sebavedomie pretože ti chýba. Alebo nahrádzaš otcovskú lásku ktorú si možno v detstve nedostávala. Alebo je v Tom iný psychicky problém .. vieš si to vyliečiť aj sama len skúmaj príčinu

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oli18
19. okt 2020

@leuchtturm velmi zjednodusene konstatovanie . Napis o 25 rokov😀

leuchtturm
19. okt 2020

@oli18 nuz, kazdy to ma tak, ako si to zariadi 😉 Niekto musi prezivat v manzelstve z roznych dovodov, iny je spokojny.

mandarinka555
19. okt 2020

@simsalabim My sme manželmi 35 rokov....mňa samú to desí, keď si predstavím, že s tým chlapom už dožijem...a na dôchodku sa asi postrieľame😝

oli18
19. okt 2020

@mandarinka555 neboj, nie je to také strašné 🙂. Hrany sú už za tie roky obrusené, už je to pohoda.

mandarinka555
19. okt 2020

@oli18 Pozerám, že už to poznáš.....nemáš niekedy chuť ho ovaliť panvicou?

oli18
19. okt 2020

@mandarinka555 😂 vyskytne sa niekedy 😂.

simsalabim
19. okt 2020

@mandarinka555 vidis, a mna to nedesi.... aj sa na to tesim, teda za predpokladu, ze budeme zdravi, v dobrej financnej kondicii, ze toto koronasialenstvo pominie a budeme moct cestovat...travit cas s dospelymi detmi a venovat sa vnucatam....

macekovam
19. okt 2020

Ak teraz nikoho nemáš... Myslím vzťah.. Tak ani nezačína a nebudeš musieť odchádzať od nikoho... Je veľa muzov ako si ty... Tak ži ako ti vyhovuje... Deti ti nie je treba.. Keďže si aká si.. (prepáč) ale tak štastnou v živote ta robí niečo iné.. Tak ti.. Po svojom

autor
19. okt 2020

@macekovam mám aj muža aj dieťa

macekovam
19. okt 2020

Celé zle..

annamarin
22. okt 2020

To ti nepride nechutne, že furt novy chlap a ktovie jake to tam ma dole a jak sa "stará" o seba. Mne pride, že väčšina chlapov dnes ani nejako nevyzera extra dobre. Bez urážky. Keby poznám vela sexy chlapov, co sa staraju o seba, tak asi tiež ma to baví striedať. 😁

autor
22. okt 2020

@annamarin keď sa chlap o seba stará , vlasy, oblečenie , parfem, umyté auto ! 😃 je veľmi mala šanca že tam dole to bude v zlom stave 😃 vážne , nemala som ešte zlu skúsenosť nikdy

pati6396
Autor odpoveď zmazal
Zobraz