Zdravím.. Prosím vás, cely týždeň ma bolela hlava a PCR test mi vyšiel pozitívny včera večer. Dr budem volať až pondelok ale čo by som si mohla dať? Brufen, paralen nezaberá nič
A ešte sa chcem spýtať, mám 9 mesačne bábo, dávam mu devit a čo naviac by som mu mohla dat aby to nechytil odomna? Cebion môžem ci?
Mne inak nič není len ma boli celé telo a ta hlava 😔😔
Ďakujem 😏
Bábätko s najväčšou pravdepodobnosťou to od teba chytilo veď infekčná si už pred testom
Ja by som si zavolala na 112 nech by mi povedali co treba keď neviete
Paralen D,c,zinok je zaklad
Pre dieťa ja som mojej davala D a cebion 5kv rano 5kv večer mala 1,5r keď sme mali covid
Ona teplotovala 2dni tak čipky, sirup od horúčky
Cebion bral môj synovec už keď prišiel z pôrodnice, takže určite môže
Cebion určite môže, naša dostáva denne 5 kvapiek už od narodenia.
Keď bol kedysi chorý tak Dr mu dala cebion, tak si myslím ze môže a koľko krát denne a po koľko kv mu mam dávať? Teplotu nemá som merala... Ani nič nanom nevidím že by mu bolo... Pondelok zavolám určite jeho Dr... Uvidím ako mi do večera ak tak zavolám ze co by som mohla. Ďakujem
Aj moja doktorka dala malej Cebion, nemala ani dva roky. No do troch rokov by sa nemal. V takejto výnimočnej situácii by som ale dala možno aj ja. Zopár kvapiek.
Autorka: Kúp si vitamín C, D a Zinok. Ber všetko a vyššie dávky. Na bolesť hlavy asi len klasické tabletky od bolesti. Dcéra brala Nurofen, hlava ju bolela dosť a mala aj teplotu, ale len 2 dni. Hlava Ťa môže bolieť aj preto, že si pri malom dieťati vyčerpaná, neoddýchneš si. Ak Ti má kto pomôcť, viac oddychuj a spi.
Pri PCR teste aj vieš akú si mala virovú nálož? Ak vysokú, tak by som pri blízkom kontakte s drobcom bola asi v rúšku, pre istotu. My sa doma neizolujeme, ale prvé dva dni, keď bolo dcére naozaj zle (aj ju napínalo na vracanie), tak vtedy keď som sa o ňu starala (musela som s ňou byť často a naozaj blízko), tak som si rúško dala.
...a prajem skoré uzdravenie🍀
Ja dávam malej cebion tiež nemá ešte ani dva roky. Dávam jej 7 kvapiek, tak daj aj ty aspoň tých 5 kv na deň. Mužovi tiež nezaberal paralen na bolesť hlavy, zabral mu acylpyrín. O babo sa neboj naša mala to od nás vôbec nechytila. Oni majú tuhý korienok😬
Skrore uzdravenie prajem
Mne na bolest hlavy zabral len paralen grip napoj. Ale tiez ta moze boliet aj vycerpanim, skus si viac oddychnut - tiez tak mam.
Skoré uzdravenie!
Na bolesť hlavy Novalgin, prípadne Flektor, ak nezaberá ani Brufen.
dávajte si vysoké dávky D a C vitamínu,možu byt vyššie než odporučané. Mne na bolest hlavy pri covide tiež nič nepomohlo. 3 dni bolela a potom na 4 den už nič.
Na bolesti a od teploty u mna Cetalgen, ten mi zaberie rychlo a teda dostavi sa ulava. Hlavne sa nestresuj, aj to dokaze urobit z mojej skusenosti velmi vela v tom ako to nakoniec clovek cele zvladne. Takze klud, ziadna panika, co najviac tekutin a oddychovat.
Zaklad pri tomto je oddychovat, tabletku od bolesti, osobne potrebujem, ked si nieco davam aby to obsahovalo aj ibuprofen aj paracetamol, len tato kombinacia mi pomoze. A teda vela tekutin, tiez aj vitaminy uzivaj pravidelne, ovocie a vela spanku, ak sa ti to s drobcom bude dat 😉
Cebion až od troch rokov. Poraďte sa s pediatrom. Vy veľa pite.