Potrebujem prosím pomoc ! Dnes som bola u gynekológa som po operácii laproskopia brali mi cystu z ľavého vaječníka ..dnes som bola po mesiaci u doktora s bolesťami a nemohol mi nikde nájsť ten ľavý vaječník (pri operácii mi zobrali len cystu )robil sono zo spodu aj z vrchu a vaječníka nikde ..videl len pravý a maternicu ...čo si o tom myslite ?
myslim si aj ja, ze vybral aj vajecnik
@macko1007 Ty si si nečítala správu, ked ťa prepúšťali z nemocnice? Ja si vždy všetko riadne preštudujem, asi ti ho zobrali celý, ale každopádne ti to mali povedať.
@janickacrazy čítala bolo napísané že zobrali ibacystu ..a aj po operácii na kontrole som mala vaječník a na ňom ďalšiu cystu ..a dnes už nebolo vidno nič iba pravý vaječník a maternicu
@macko1007 tak to je fakt divné, šak sa hádam nevyparil
@janickacrazy veru je..neviem či mám ísť ešte ku inému gynekológovi a vypočuť si jeho názor alebo ísť iba na sono ..ja fakt neviem som z toho zmätená
@macko1007 skús iného lekára každopádne
Nemá blbe sono, nemohlo sa tam niečo zjazvit? Neviem. .. ak po operacii neklamali a vajecnik tam bol, stratiť sa nemohol. ..
Ja ked som bola na sono zospodu tak mi lekarka povedala ze mi vobec nevidi vajecniky, ale ze sa to stava ze vajecniky na sone nevidno. Mozno je to aj tvoj pripsd a zbytocne panikaris.
Slabe sono.
@catherinah zrazu slabé sono zo spodu a aj normálne na bruchu a nič ?nemyslim že to bolo Sonom
@macko1007 uplne v pohode. Vies ako kvalitne sono ma? Poznam lekara, ma milion pacientiek, fakt odbornik a sam povedal, ze ma slabe sono.
@catherinah to ja netuším aké sono má ,predtým mi videl všetko pekne preto má to znepokojilo teraz ..pôjdem asi do TN vraj že tam dobrá gynekologička na poriadne vyšetrenie
@macko1007 urcite chod este niekde. Nezda sa mi, ze by ho vybrali a do spravy to nenapisali. Skor ho len nevideli. Ale inak ako dalsim vysetrenim to nezistis. Inak tie sona su take diskutabilne, mne veľakrat nevedeli povedat, ci uz ovulacia prebehla alebo nie, ze to nie je dobre vidiet.
Zrejme si ho mala tak napadnutý,že ti ho vybrali aj s cystou 😶
Mala som toto isté..brali cystu na vaječníku a druhá doktorka nenašla vôbec ten vaječník...prelakla som sa,išla ďalším dvom dr,ti už našli,ale len úplne maličku časť,ale mám aj tak potom dve deti 😉
@marica61 ahoj viem že príspevok je starší no dnes som bola na utz a dr nevidel vaječniky čo to znamená čo zmizli môže byť že ich nevidel ale prečo??? Ty si písala že ti ich dr nevidela čo potom na dalsi krát bolo to v poriadku? Snažíme sa o dieťa preto sa bojím. Ďakujem
ak nevidel ,tak zobrali aj vaječník....