Dievčatá, ahojte som po dvoch sekciach a nemôžem pribrať, nekojim, normalme jem mam 164cm a 47kg. Pred detmi som mavala 56... Mam vyoperovana sz, užívam euthyrox môže to súvisieť aj s tou sz ze nemôžem pribrať? Alebo celkovo sa telo po porodoch zmenilo. Kto zo ma podobne?
Moja mama ma 57 rokov a váži 47kg a nikdy jej nešlo pribrat
@lucia851 no ja som bola chuda vždy, narodila som sa a mala som 960g
@vevebono aké rozhodnutia?
A ide ti vyslovene len o vahu? Alebo o miery, kondiciu, svaly..? Ak chces pribrat, treba viac prijat ako spáliť a najlepsie nejaké svalove treningy k tomu.
@tinalia pribrať, ale zdravotné sa cítim ok
Aj výsledky mam všetky v poriadku
Daj sa vyšetriť aj na parazity
@sisska96 koli comu?
Rozvod a tak
mala podobne... vždy som chudla kojením. po prvom pôrode asi tak 6 mesiacov mi museli predpisovať peritol - je na predpis. z neho sa celkom pekne naješ....
teraz pijem nutridrinky.... aby som tiež troška nabrala. aj tie môžeš vyskúšať. kúpiš v lekárni.
Kolko mas rokov?
@iwesska 32
Tak to si bola ozaj malinká si bola v inkubátore?
Narodila ste sa predčasne?
@lenus0000 áno na začiatku 6 mesiaca. A ešte ma trápi ze ja myslím ze to mam cely život ale pri sprchovaní cítim ako keby takú pohyblivú kozicku v zadku nebiem to lepšie opísať... Na gynekologii si nikdy nič nevsimli môže ísť o hemeroid?
@lucia851 áno bola
Však lebo nemôžeš pribrať. To môže pôsobiť aj nejaká parazita
Môže byť. Môžem sa opýtať, nesie to aj následky zo sebou alebo ste zdravá? Môj brat sa tiež narodil predčasne ale v 7mesiaci. On sa narodil s DMO 🙏❤️😇
@lenus0000 nie žiadne následky nemám. 7mesiac
Vďaka Bohu že ste zdravá. 🙂
Ja som po 3 cisárskych, deti mám už pubertiakov a furt nemôžem pribrať. Výsledky všetky možné v poriadku. Akurát na gastro zistili laktózu, helicobakter aj reflux. Vždy som mala 43 kg ako tehotná. V momente keď mi vybrali deti z brucha hneď váha 40 kg. Deti sa narodili 3 kilove.
Ja som to mala po druhom dieťati. Chodila som na injekcie každý druhý deň, štopali ma Béčkom. Moc to nepomohlo, až keď som spravila rázne rozhodnutia v živote, tak som nabrala. Čiže ja som to mala zo psychiky