Lekár samozrejme vymeniť lieky veľmi nechce
Ja ich beriem päť mesiacov a momentálne akoby som ich ani nebrala.od začiatku som cítila že pomáhajú potom akoby menej a vôbec .neskor zas pomáhali trochu potom bolo zle tak mi znížil lekár dávku z jeden a pól na jednu tabletu.zas sa to ukludnilo chvíľu dobre a zas teraz horšie ako pred začatím liečby
Skúsenosti s tým liekom?
Ja neviem,čo sa tu stále spomína len Elicea na celom MK. Antidepresíva účinkujú až o niekoľko mesiacov. Pozri prívalový leták. Navštevujes aj psychoterapeuta/psychologa? On by to mal pomôcť zvládať situácie neskôr aj bez antidepresív.
@nelca0510 tiež som si všimla že Elicea je v kurze
Čo vraví môj neurolog vraj je to veľmi dobrý liek
Ahoj, kvôli čomu to berieš? Ja mám citalopram , s tým ste sa nestretli? Mesiac mi bolo dobré a dnes prišla na mňa ako keby depresia alebo niekedy mám pocit závraty
@juraj456 ja na tetaniu
Čo čítam ostatné príspevky asi je to normálne kolísanie stavov
Ja som mal paničky atak a odvtedy sa to ťahá ale vravím po mesiaci bol taký nepríjemný pocit. Ale zatiaľ nemám nič diagnostikované ale pravdepodobnosť to bola úzkosť
Skusit zmenit zmyslanie zivotny styl ;) zaneprazdnit mysel s niecom pozitívnym 😇 z vlastnej skúsenosti aj ked AD som nebrala zatial sa snazim zit bez nich