Som nervózna

29. mar 2024

Baby mam problem. Pracujem v oblasti kde su psycho ludia a pomaly sa to na mne podpisuje. Dovolenku jr zbytocne brat teraz ju potrebujem na ine veci lenze problem je ze uz som vyse 2 mesiacov permanetnej v strese. Po muzovi stale kricim, vulgarne nadavam. Citim ze sa to nabaluje ale nefokazem vypustit ventil. Z prace son si zohnala lieky na ,, nervy" ale nepomahaju mi akoby som potrebovala. Ja uz premyslam nad psychiatrom lebo mam prepinaky. Co by ste robili na mojom mieste?

zobaka
29. mar 2024

na pn aspon na dva tyzdne, oddychnut si, prist na ine myslienky, medzitým naplanovat si nejaku peknu dovolenku, na ktoru sa budes tesit a tak navrat do prace

autor
29. mar 2024

@zobaka nemozem si dovolit na 2 tyzdne vypadnut. Potrebujem peniaze

jaass
29. mar 2024

Čo najskôr zmeniť prácu. Nedovoliť aby si brala lieky kvôli práci. 🤔 muž čo na to všetko hovorí?

autor
29. mar 2024

@jaass zarabam viac ako muz. Aj by som chcela ale neda sa najblizsie 3 roky

zmrzlinka2021
29. mar 2024

Treba zmeniť pravú, ak je to tam fakt také zlé

vikisisi
29. mar 2024

Tiež by som ti odporúčala zmeniť prácu, aby si potom časom nebanovala nedajbože zostať sama so zničením zdravím.

jaass
29. mar 2024

Tak potom neviem 😵‍💫 lebo keď už lieky kvôli práci chceš brať tak ja by som až takto na hranu nešla. Zdravie je len jedno.

koniarova
29. mar 2024

Tak si daj aspoň tie lieky predpísať od psychiatra.

zobaka
29. mar 2024

@autor - presne to som si hovorila co ty, az som na tej pn ostala ci som chcela, ci nie, zase dva tyzdne doma ti az tak z vyplaty neukroja, najma ked pises, ze zarabas viac ako muz, bud to zacnes riesit, alebo sa dostanes do uplneho vyhorenia

gabika0825
29. mar 2024

Prečítala som príspevok aj časť komentárov, no príde mi že si sa vysťažovala, ale keď ti niekto napisal radu, tak všetko neguješ. Toto čo opisuješ, vyzerá byt na syndróm vyhorenia a to nie je vôbec žiadna sranda. Ja som si tym sama prešla a tiez som to riesila až v hodine 12tej. Bola som nakoniec pn 9 mesiacov, kým som sa ako tak dala dokopy, nastúpila som do novej prace na polovičný úväzok, lebo som ani po 9 mesiacoch pn nedokázala fungovať normálne. Navstevy psychológa a psychiatra ako na klavir. Čiže vyber si. Buď chceš pokračovať a skončiť na psychiatrii, alebo si uvedomíš že zdravie je len jedno a ani neviem aké peniaze za to nestoja, aby si skoncila v zlom a vážnom zdravotnom stave kvôli ním.

klejkaez
29. mar 2024

Určite zmeniť prácu. Prachy niesu všetko, akurát teba môžu doviezť na psychiatriu.
Poprípade by som aktívne hľadala prácu s podobným platom.

duunlo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. mar 2024

Vcera sme prisli z domu a muz robil cirkus kvoli klucom. Ja som vo vani bojovala zo psom a miedto toho aby mi pomohol ma nervoval. Dnes rano kvoli penazenkr

autor
30. mar 2024

Nemozem si dovolit menit pracu mame hypo a kto to bude platit? Muz to zo svojho platu nrutiahne

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alickapusinka
30. mar 2024

Zo stresu a nervov sú rôzne iné choroby. Ja som dostala zo stresu cukrovku.

autor
30. mar 2024

@taynee praveze s muxom mame dobry vztah mne skor vadia blbe komenti, ked sme v obchode a ludia mi zavadzaju v ceste alebo ma blokuju. Minule som vynadala mamke s dvoma detmi lebo jedno vrieskalo a druhe povehovalo a do mna narazalo s kosikom

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. mar 2024

@taynee od menzesu mam este 2 tyzdne

komplikovana
30. mar 2024

skus si najst nejakeho terapeuta, ktory ta nauci ako sa skludnit vo vyhrotenych situaciach. To, ze takto reagujes je iba tvoj problem, nie muza ( ze ta nastval on) Ty sama si to robis. Skus nejake meditacie, alebo cvicenie. Hladaj co by ta skludnilo. Lieky by som brala ako poslednu moznost.

betulinka1
30. mar 2024

Toto budu skor hormony. Skus nejake vitaminy nasadit a vedome sa ukludnit. Normalne vedome pracovat so svojimi emóciami.

ema234
30. mar 2024

Navstivit paychiatra alebo zvolnit a zmenit pracu

loliki
30. mar 2024

2 týždne ... to môže byť aj ovulácia. Vraj pupalka dvojročná pomôže. Mg, Fe.