Dobre ráno, už som rok na tom veľmi psychicky zle, už rok si všeličo nahovaram, teda myslím tým rozličné choroby, v hlave sa mi vytvárajú všelijaké scény. Najprv to bol žalúdok, potom, nohy, potom hlava, potom krk, potom zas aludok, potom hlava, a teraz znovu krk a cim ďalej to je hrozne... Popravde mala som veľmi zle obdobie trápenie a podobne... A keď som odišla od muža tak zas ma nenechá žiť, zas len aby som mu odpustila a všetko bude tak ako chce on...!!! A ja už nevládzem trápim sa snáď ešte viac,... Mali ste to takto pri psychike? Co všetko dokáže psychika? Bojím sa o svoj život tým ze si nahovaram a googlim všelijaké choroby a je mi z toho už zle...
Psychika je veľmi dôležitá. Hlavne neštuduj internet a nenamýšľaj si diagnózy, lebo si dáku pliagu ozaj pritiahneš. Pozitívne myslenie je veľmi dôležité. Ak nezvládaš situácie čo ti život prináša, určite navštív psychológa, psychiatra, dokážu ti pomôcť. Držím palce.
Si myslím navštíviť psychológa bude najlepší spôsob. Internet ti len pomáha sa viac zamotávať mysli. Odborna pomoc bude lepšie ako net už po roku trápenia. Držím palce
urcite treba psycholooga, mam podobne problemy, aj ked nie az take vypukle. a este odporucam dobreho praktickeho lekara, ktory vas pozna, neodbije vas, trpezlivo vysvetli a uisti, ze neumierate.
Smer psychológ príp. psychiater.
Tak prestan googlit a zacni zit. Pokial to sama nedokazes, skus navstivit odbornika a vyrozpravat sa jemu. Nemozes sa takto donekonecna utapat.
Mala som este niekedy mam, ale lepsi sa to mne pomohol psik mame teraz steniatko…mali sme smrt v rodine, babka s dedkom uz potrebuju varit pomohat vsetko, sa o nich s mamcou starame a bies ako stari, raz ta zboznuju potom im uz hlava nesluzi ti vynadaju a cez korona obdobie je to este jorsie im vysvetlit ? Ze vsetko tak nefunguju ako kedysi…ja mam kazdodennu “davku” stresu, tiez ma to niekedy davola dole 15kil som schudla, no som si povedala dost, tak ja sa budem trapit , relaxujem pri psikovi, malujem lustim krizovky sudoku, a do mobilu som si stiahla logicke hry vseliake hlavolami sudoku kvizy co si musis lamat hlavu a myslit na ine veci ci pocuvam podcasty na youtube take do zivota o psychickom zdravi atd…
Ex Ta nici.Ukonci s ním konverzáciu nevypisuj si a pod.a chod k psychológovi, psychiatrovi je super, že sa si sa rozhodla odist
Mal som rovnaký problém.. ak si to nevieš vyjasniť v sebe sama, tak navštíviť psychologicku.. ja som tak urobil a terapie mi neskutočne pomáhajú.. myšlienky sú len myšlienky nic neznamenajú.. každú zlu myšlienku náhrad dobrou alebo si z toho urob srandu proste ide na teba pocit že máš infarkt tak si povedz no tá čo teraz tá má klepne no čo a po 10 minútach uvidis že reálne nic to nebolo… a hlavne negoogli! A pravidelná strava
.