Som hypochonder?

12. jan 2024

ahojte .na uvod poviem ze som tu nova..mam 33 rokov a neustale pocit ze mi nieco je..chodim pravidelne na prehliadky aj zenske veci ale stale sa bojim ze mi nieco bude ze lekar nieco prehliadol a ked pojdem zas o rok tak mi povie ze mam nejaku vaznu chorobu uz vo vysokom stadiu ( inak citala som aj tu take pripady)..neuspokoji ma ani ked mi lekar povie ze som OK..alebo viac lekarov..stale sa pozorujem, kazdy vykyv ma vydesi hned googlim na nete ze o co moze ist potom som samozrejme ešte vydesenejsia..mam vyhladat odbornika?..lebo stale mam taky pocit ze mi prepne..

jjanulienka
12. jan 2024

Negoogli a bude ti lepšie 😉

autor
12. jan 2024

@jjanulienka uz som si to x krat zakazala..ale nejde to..asi budem mat nejaku poruchu

anshelia
12. jan 2024

Áno si hypochonder a ak chceš vyhľadať pomoc, tak jednoznačne psychológa.
Inak niečo ti poviem...každý z nás zomrieme, niekto skôr a niekto neskôr 😉

micusa2222
12. jan 2024

si priam ukážkový hypochonder...a kde si zamestnaná, že sa stále môžeš sledovať a riešiť, čo ti je a behať po lekároch ?

doris11
12. jan 2024

Psychológ, psychiater ..lebo sa z toho zbláznis ..

autor
12. jan 2024

@micusa2222 na recepcii v jednej firme

venom19
12. jan 2024

Ahoj, ja som taka ista. Neviem si pomoct, lahko sa povie negoogli

autor
12. jan 2024

@venom19 a skusala si psychologa? ja ešte nie zatial

doris11
12. jan 2024

Ja mám napríklad epilepsiu .. aj keď som bola dlho ok, bez záchvatov tak keď má bolela hlava bola som v strese lebo som to pripisovala tej epilepsii, bolo mi zle, tak zase, kvôli kazdej blbosti som sa stresovala že čo ak dostanem záchvat, stále som sa sledovala, nechcela som nikde chodiť že čo ak .. niekedy som si aj hocičo nahovárala .. bola som u psychiatricky a odvtedy pokoj .. úľava.

venom19
12. jan 2024

Este nie. Ale ja velmi nechodim po doktoroch.... je to len v hlave

autor
12. jan 2024

ja tiez ja nie som ten typ co chodi stale po lekaroch ja chodim len raz rocne na tie prehliadky a pred kazdou jednou aj tyzden nespim ze mam strach co mi najdu..

madeincssr
12. jan 2024

AUTORKA, ty si single, zijes sama?

crazy_cat_lady
12. jan 2024

odporucam vyhladat odbornika, ktory ti snad v tomto poradi/pomoze 🙂 neviem si predstavit, ake to musi byt pre teba obtazujuce a sklucuje, stale sa sledovat a spochybnovat, ci je vsetko ok..

autor
12. jan 2024

@madeincssr nie mam manzela a dceru

autor
12. jan 2024

@madeincssr nie mam manzela a dceru

madeincssr
12. jan 2024

A oni vedia o tomto tvojom probleme? Podla mna skus/te zit aktivnejsie, nebyt stale doma, nemat cas stale sa pozorovat, negooglit o "priznakoch", ale o vyletoch, zazitkoch, kulture, dovolenke... Ludia maju vazne zdravotne problemy a niektori napriek nim ziju naplno. Ak rodina nechce, nemas aktivnu, pozitivnu kamosku? Bicyklujes, lyzujes, plavas, termalujes, wellnessujes, turistikujes, zumbujes? Zivot mame len jeden, skoda ho prestresovat...

taktotedanie
12. jan 2024

Ano vyhladaj odbornika

grof_monte_christo
12. jan 2024

Mne túto diagnózu prišili omylom, nakoniec sa potvrdila úplne iná diagnóza, ale ja som mala fyzické bolesti, ktoré sa vylučovali s psychickým ochorením, len mi, žiaľ, nespravili včas potrebné vyšetrenia, tiež som googlila 🙂. Ale ja som sa vďaka týmto informáciám dostala konečne k správnym odborníkom, ktorí mi tieto vyšetrenia spravili a správne ma diagnostikovali.
Ale ty si iný prípad, ak si sama nevieš s týmto pomôcť, navstiv odborníka.

love40
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
love40
7. feb 2024

Si úple v poriadku! Ja ty poviem pravdu.Ak vieš pričinu, čo sa skrýva za tým a riešenie vyriešiš to LEN sama. Pokojne sa ozvi, možno že chceš svoj problém poriešiť.Som na maile.