ahojte .na uvod poviem ze som tu nova..mam 33 rokov a neustale pocit ze mi nieco je..chodim pravidelne na prehliadky aj zenske veci ale stale sa bojim ze mi nieco bude ze lekar nieco prehliadol a ked pojdem zas o rok tak mi povie ze mam nejaku vaznu chorobu uz vo vysokom stadiu ( inak citala som aj tu take pripady)..neuspokoji ma ani ked mi lekar povie ze som OK..alebo viac lekarov..stale sa pozorujem, kazdy vykyv ma vydesi hned googlim na nete ze o co moze ist potom som samozrejme ešte vydesenejsia..mam vyhladat odbornika?..lebo stale mam taky pocit ze mi prepne..
@jjanulienka uz som si to x krat zakazala..ale nejde to..asi budem mat nejaku poruchu
Áno si hypochonder a ak chceš vyhľadať pomoc, tak jednoznačne psychológa.
Inak niečo ti poviem...každý z nás zomrieme, niekto skôr a niekto neskôr 😉
si priam ukážkový hypochonder...a kde si zamestnaná, že sa stále môžeš sledovať a riešiť, čo ti je a behať po lekároch ?
Psychológ, psychiater ..lebo sa z toho zbláznis ..
@micusa2222 na recepcii v jednej firme
Ahoj, ja som taka ista. Neviem si pomoct, lahko sa povie negoogli
@venom19 a skusala si psychologa? ja ešte nie zatial
Ja mám napríklad epilepsiu .. aj keď som bola dlho ok, bez záchvatov tak keď má bolela hlava bola som v strese lebo som to pripisovala tej epilepsii, bolo mi zle, tak zase, kvôli kazdej blbosti som sa stresovala že čo ak dostanem záchvat, stále som sa sledovala, nechcela som nikde chodiť že čo ak .. niekedy som si aj hocičo nahovárala .. bola som u psychiatricky a odvtedy pokoj .. úľava.
Este nie. Ale ja velmi nechodim po doktoroch.... je to len v hlave
ja tiez ja nie som ten typ co chodi stale po lekaroch ja chodim len raz rocne na tie prehliadky a pred kazdou jednou aj tyzden nespim ze mam strach co mi najdu..
AUTORKA, ty si single, zijes sama?
odporucam vyhladat odbornika, ktory ti snad v tomto poradi/pomoze 🙂 neviem si predstavit, ake to musi byt pre teba obtazujuce a sklucuje, stale sa sledovat a spochybnovat, ci je vsetko ok..
@madeincssr nie mam manzela a dceru
@madeincssr nie mam manzela a dceru
A oni vedia o tomto tvojom probleme? Podla mna skus/te zit aktivnejsie, nebyt stale doma, nemat cas stale sa pozorovat, negooglit o "priznakoch", ale o vyletoch, zazitkoch, kulture, dovolenke... Ludia maju vazne zdravotne problemy a niektori napriek nim ziju naplno. Ak rodina nechce, nemas aktivnu, pozitivnu kamosku? Bicyklujes, lyzujes, plavas, termalujes, wellnessujes, turistikujes, zumbujes? Zivot mame len jeden, skoda ho prestresovat...
Ano vyhladaj odbornika
Mne túto diagnózu prišili omylom, nakoniec sa potvrdila úplne iná diagnóza, ale ja som mala fyzické bolesti, ktoré sa vylučovali s psychickým ochorením, len mi, žiaľ, nespravili včas potrebné vyšetrenia, tiež som googlila 🙂. Ale ja som sa vďaka týmto informáciám dostala konečne k správnym odborníkom, ktorí mi tieto vyšetrenia spravili a správne ma diagnostikovali.
Ale ty si iný prípad, ak si sama nevieš s týmto pomôcť, navstiv odborníka.
Si úple v poriadku! Ja ty poviem pravdu.Ak vieš pričinu, čo sa skrýva za tým a riešenie vyriešiš to LEN sama. Pokojne sa ozvi, možno že chceš svoj problém poriešiť.Som na maile.
Negoogli a bude ti lepšie 😉