Som extrémne unavená

1. jún 2024

Posledný týždeň som extrémne vyčerpaná. Mám silnú sennú nádchu a už som si kúpila lieky od alergie, ktoré údajne nespôsobujú únavu, lenže aj tak som unavená. Pár dní dozadu mi ofúklo krk z klimatizácie takže včera a dnes som si dala flector, ale ako náhle príde poobedie, ja som extrémne unavená. Dnes mám až slabosť v tele a nevládzem sa hýbať. Jem normálne, pestrú stravu, pijem kávu, tlak mám trochu nízky. Cítim vnútornú triašku a slabosť. Momentálne ledva píšem tento príspevok. Ja som inak hyperaktívny človek, vstávam o piatej/šiestej ráno, celé dni fungujem. Nechápem čo sa so mnou deje.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivana3111
1. jún 2024

A určite je to alergia? Ja som pred pár dňami mala takú nádchu od detí a teda týždeň som bola riadne vypnutá, nemala som síce teploty ale dalo mi to zabrať tak ci tak.

autor
1. jún 2024

@ivana3111 áno, mám ju už 17 rokov 😐 Ja ešte rozmýšľam či nemám boreliózu lebo som mala dvoch kliešťov. V pondelok radšej skočím k doktorovi.

falbala132
1. jún 2024

aj ja beriem Desloratadine ktory vraj neoblbuje vobec a ja po nom pravidelne zaspavam.

autor
1. jún 2024

@falbala132 ten mám aj ja, ale zjavne nefunguje tak ako sľubovali. Neviem čo je horšie, či užívať lieky, alebo trpieť bez nich

falbala132
1. jún 2024

Tak za mňa radšej tá únava, bez liekov mám strašné symptómy

mandzula
1. jún 2024

Ja mam sennu nadchu a ked mam akutny atak, som unavena skoro ako pri chripke. Boli ma hlava, je mi zima, som slaba a malatna.

marianarem
1. jún 2024

Aj moj muz byva odrovnany z alergie, unaveny, malatny..moze to byt z toho.

autor
1. jún 2024

@mandzula ja nevládzem žiť a ešte k tomu ten seknutý krk. Dalo by sa to zvládnuť kebyže mi aspoň neskáču celý deň po hlave dve hyperaktívne deti. Pomoc

mandzula
1. jún 2024

Skus na krk toto, perfektna vec.

aika2
3. jún 2024

Nevšimla Sisi zrýchlenie pulzu? Možno to je štítna žľaza