Ahojte , dnes mi prisiel vysledok z pcr testu - pozitivny , nemam ziadne priznaky akurat len ze ma palia oci nic viac. Dnes som mala ist na hospitalizaciu kvoli chrbtici no musia mi ju odlozit...je mozne, ze nabuduci tyzden by ma mohli hospitalizovat ,pokial by som mala negativny pcr test ? ci je od covidu nejaky casovy odstup aby ma mohli hospitalizovat ? za odpovede velmi pekne dakujem
@xxxanna treba si zavolať do danej nemocnice....lebo myslím že tá povinná karanténa je len ak nemáš žiadne príznaky, v prípade príznakov je dlhšia...zároven ale stle môžeš byť pozitívna, len už by si mala mať po 5dňoch nižšiu nálož....ale u lekárra podpisuješ papier o tom že si 2 týždne nebola v kontakte s nikým pozitívnym, takže predpokladám že tam bude treba rozostup 10-14dní....
Ahojte, mám otázočku, dcérka bola minulý týždeň pozitívne testovaná, myslíte, že ak pôjdeme teraz v piatok na antigen, že jej ešte ukáže pozitívitu? Ďakujem, netuším, že ako ten covid funguje 🙈
Pokiaľ viem, PCR test môže byť pozitívny aj niekoľko týždňov po prekonaní kovidu. Čiže skôr by som sa riadila aktuálnym Ag testom a príznakmi, ako výsledkom PCR.
@xxxanna ja čakám na výsledok tiež ale určite budem pozitívna a o dva týždne mám zas pcr kvôli pôrodu a isto ešte budem požiť tuším po 10 dňoch to berú normálne