3 rocna, pol rocna ja aj manzel sme chori. Len chcem povzdbudit, ze v tom nie som sama 😄 padam na hubu...
Ako môže niekoho tešiť, že aj iní sú chorí a majú takú blbú situáciou? Toto asi nikdy nepochopím tieto výroky tu na MK...ze v rom nie som sama....skóre uzdravenie.
Nie si sama. My sme práve prekonali kovid, asi taky stav som ešte nemala. Nie som padavka, aj mam vysoký prah bolesti, ale dom bola mŕtva týždeň. Taká bolesť hlavy, celého tela, teploty, ruky, nohy horúce, spánky. Aj zuby ma z toho boleli. Už konečne mi he dobre, pre zmenu na boli rameno, neviem ci dom si natiahla, či čo.
@vilma7 ja nepochopim vela veci
Ešte len teraz koľko bude chorých, keď nám teploty klesli o takmer 15 stupňov a vonku vidím kopu frajerov čo dobre že nie len v slipoch chodia.
Toto mi skôr prišlo, všetci sme chorí, ale pozrite ako to zvládam. Ja som tiež chorá doma s deťmi, ale zakladať kvôli tomu tému 🤨 veď teraz po nástupe do škôlok a škôl,zmene počasia to už bude vo veľa domácnostiach tak
@sevrin ja Di skôr myslím, že práve tí, ktorí oblečú hneď hrubé mikiny a dobre ze nie snehule, budú skôr chorí.
@vyrovnanaosoba presne toto prežívam teraz aj ja. Bolest hlavy neskutočná. Vkuse som horúca, upchatý nos. Kĺby má bolia. A dýcham veľmi ťažko. A dnes má bolia aj ďasná a krvácajú mi.
A môj priateľ to isté. Len on ide teraz do práce. Som zvedavá ako prežije.
Aj u nás tak. A aj psychicky na hovno
Tretiu noc som nespala kvôli grcajucim deťom a mňa boli hlava a krk zo spania na gauči - OTRAS! 😭😭😭
Malo vakcín proti covidu ste si dali, preto ste chorí
@evkakorcek A neda sa mu ostat doma? Lebo ked mate covid/chripku, len to paradne roznesie v praci a bude zle vsetkym okolo.
Autorke len prajem, aby to rychlo preslo. Zapni detom telku a spite vsetci, co sa da.
Jest len polievky, cestoviny, donaska. A vsetko ostatne pocka.
@evkakorcek nech zostane doma, keď už jemu je to jedno, nech nenakazil ostatných, sama viem, ako sme boli odpísaní počas choroby.
@veselo_neveselo
@vyrovnanaosoba ostal nakoniec, ale naveľa naveľa......
@evkakorcek to je dobre, uvarte si čaj navzájom. Bude sa vám ľahšie liečiť 😄
Nie si. Aj u nas tak, i ked ja som relativne OK. Ale ja na rad prichadzam az ako posledna - vzdy sa o vsetkych postaram a ked su OK, tak ja potom padnem na hubu.