Ahojte maminky ako zvladate poporodne obdobie ? Ja som 7 tyzdnov po porode , sekciu som mala , a stale sa citim hrozne unavena ajked sa aj vyspim ze mala neplace je v pohode napriek tomu sa citim furt taka slaba umavena alebo zlenivela ani to neviem popisat ..ideme na prechadzku a potom navecer uz som uplne hotova a pritom nic take nerobim len okolo malej :(
Telo sa este stale dava do normalu, plus velke hormonalne zmeny, velke zmeny v zivote. Kazdy reaguje inak.
Plus by som si dala skontrolovat zelezo. Po porode zvykne byvat nizke a z toho unava.
@christin1280 podla mna je to bezne.Nemas anemiu?starostlivost o dieta unavuje fyzicky aj psychicky a to je len zaciatok:(ja som casto uz od 18-19 sa nevedela dockat postele az som mavala zimnicu nohy ruky tazke.Spanok je trhany a taky, ze tak ci tak pocujes kazde suchnutie, prdnutie🙂co najviac spi pri malej a nechaj si pomoct aj od inych
@luccija ja mam cely zivot anemiu to je to aj beriem zelezo no teraz som dlhsi cas nebrala uplne som nato zabudla 🥲
@christin1280 neboj, bude horšie, prídu zúbky a z totálne únavy "asi zomriem" prejdeš do módu "prosím, nech zomriem" 😂
@christin1280 no tak urcite zacni brat zelezo.Ja som bola anemicka mne bolo do revu do par hodin po zobudeni uplny utlm
@beata_k ty to budes mat urcite inac🙂)
@evamarek77 21 prve
@evamarek77 mala som ked som bola v 5mesiaci
@christin1280 mne toto obdobie trvalo asi tak rok aj cosi. Az ked som malu uplne odstavila od kojenia, vtedy prespala celu noc a ked som sa 2 tyzdne po sebe vyspala naozaj celu noc, citila som ulavu a konecne prival energie 🙈