som už 7mes po pôrode a stále som nedostala menštruáciu Pri prvých dvoch pôrodoch som plne dojčila a menštruácia prišla až po 1roku - prikladala som to kojeniu ale teraz som čiastočne dojčila iba 5mes a menštruácia stále nikde. Boli ste aj vy v takejto situácii? Je to normálne? Žeby hormóny ešte pracovali? Tehotná určite nie som 😉 Ďakujem
ja to normalne
Ja som kojila 5 mesiacov a menzes som dostala az ked mal syn 7 mesiacov 🙂
Ahoj, aj ja som 5 mes. po porode a menzes nikde. Kamoska dostala menzes az rok po.... Vef ak msd nejake pochybnosti skoc ku gyndovi
Ja nemám už dva roky ale ešte síce kojim ale len ráno a večer ... nejak mi to nechýba 🙂
bud rada, ja som teraz este v noci kojim a dostala som mrchu ked malinka mala 7 mesiacov. 😝
Užívaj si to, ako dlho sa to len bude dať! ...... šťastné žienky, ktoré nemajú menzes, ja by som sa veru vôbec nesťažovala, keby mi bola aj 3 roky vynechala po pôrode, a to som maximálne dojčila až do roka, a potom ešte stále ráno-večer do 17 mesiacov, a menzes som dostala okamžite po 6 týždňoch po pôrode 😒 ....
tiež som toho názoru, že je to hormónmi a teda ok .. ale ak chceš mať istotu skoč ku gyn. 🙂
Ahoj, sama si si odpovedala - je to normálne, hormóny pracujú u každej z nás individuálne. 😉