Som 7 mesiacov po pôrode a nemám menštruáciu. Poradíte?

eraa
6. jún 2014

som už 7mes po pôrode a stále som nedostala menštruáciu Pri prvých dvoch pôrodoch som plne dojčila a menštruácia prišla až po 1roku - prikladala som to kojeniu ale teraz som čiastočne dojčila iba 5mes a menštruácia stále nikde. Boli ste aj vy v takejto situácii? Je to normálne? Žeby hormóny ešte pracovali? Tehotná určite nie som 😉 Ďakujem

darina1952
6. jún 2014

Ahoj, sama si si odpovedala - je to normálne, hormóny pracujú u každej z nás individuálne. 😉

saska.t
6. jún 2014

ja to normalne

janesa1984
6. jún 2014

Ja som kojila 5 mesiacov a menzes som dostala az ked mal syn 7 mesiacov 🙂

emma84
6. jún 2014

Ahoj, aj ja som 5 mes. po porode a menzes nikde. Kamoska dostala menzes az rok po.... Vef ak msd nejake pochybnosti skoc ku gyndovi

misinka26
6. jún 2014

Ja nemám už dva roky ale ešte síce kojim ale len ráno a večer ... nejak mi to nechýba 🙂

marseillka
6. jún 2014

bud rada, ja som teraz este v noci kojim a dostala som mrchu ked malinka mala 7 mesiacov. 😝

hkatica
6. jún 2014

Užívaj si to, ako dlho sa to len bude dať! ...... šťastné žienky, ktoré nemajú menzes, ja by som sa veru vôbec nesťažovala, keby mi bola aj 3 roky vynechala po pôrode, a to som maximálne dojčila až do roka, a potom ešte stále ráno-večer do 17 mesiacov, a menzes som dostala okamžite po 6 týždňoch po pôrode 😒 ....

emilii
6. jún 2014

tiež som toho názoru, že je to hormónmi a teda ok .. ale ak chceš mať istotu skoč ku gyn. 🙂