Dievčatka prosím máte skúsenosť až s takýmto vypadávaním vlasov ?
Cely život som mala krásne husté vlasy ,po prvom pôrode mi ich dosť vypadlo ,ale stále som mala “hrivu” ,ale teraz po druhom pôrode čistá katastrofa ( som 4mesiace po sekcii) a za týždeň mám na oboch stranách toto 😥😥😥
V pondelok zájdem k lekárovi ☹️
Je to normálne aj ja som tak mala..potom sa to samé "zalesnilo"
Presne toto iste som mala pri treťom teraz a sestra detto tiež sme boli vystrašene ze co to ale nakoniec pekne samé narástlo 🙂
Neutahuj tak pevne vlasy, nos ich skôr voľné alebo jemne zopnuté, kúp si biotin a pantenol, hodvábnu gumičku na vlasy
@babo_n Neboj... ono to narastie spat. Mne to trvalo asi rok.
@babo_n lekár nepomôže. Čo nevypadlo kvôli hormónom v tehotenstve vypadne teraz. Mne da to tiež stalo, mala som kúty ako hrom a potom mi začali rásť nové vlásky, bolo to na začiatku smiešne, ale po roku je to už ok. Všetky lieky, vitamíny, šampóny, séra, kolagény sú v tomto vyhodenŕ peniaze, je to hormonálne.
@tosomja ja mam toto iste presne take chumace, este aj farba sedi😅 po kazdom umyti, rozcesavani🤷♀️
@zuzkaburik ja už niekedy radšej ani nevedel, len dám do konte 🥴 a potom gumičku dávam dole aj s vlasmi
@tosomja presne!!!!!!! 🙈🙈🙈🙈 Ja mam dni, ze umyjem, dam do drdola... A su v drdole. Az do. Dalsieho umytia😅😅😅🙈
@babo_n