Som 4 mesiace po pôrode a veľmi mi padajú vlasy

16. júl 2024

Prosím vás ženy poraďte niečo fakt kvalitné a účinné. Som po pôrode 4 mesiace ale neskutočne mi padajú vlasy, vypadávajú mi doslova chumace vlasov. Neviete o niečom účinom ?

really8
16. júl 2024

Vieme o 6 rovnakych temach hned pod touto tvojou. Mrkni tam

autor
16. júl 2024

@really8 ospravedlňujem sa 🙂 admin poprosím zmazať keď sa dá 🙂

really8
16. júl 2024

V poho🙂

bela30
16. júl 2024

Musis to brat tak, ze teraz robit cokolvek s vlasmi bude zlozitejsie ale da sa to. Chce to komplet starostlivost, masky, oleje, sera, hennu, prestat farbit a teplene upravovat, ak to robis. Plus zahrnut do rutiny rozmarinovy olej na korienky a rozmarinovu vodu do dlzok ale kludne aj ku korienkom. Plus vela ovocia, zeleniny, lanove semiacka konzumovat. Chodit spavat s vlasmi vo vrkoci, ked si na to zvyknes. Doplnit vitamin C a E. Rozcesavat vlasy od koncekov ku korienkom, pouzivat idealne drevenu kefu. Tak aspon taky zaklad som ti zhrnula.

vkatush
16. júl 2024

Je to úplne normálne, je to obdobie, ktoré prejde. Počas tehu ti nevypadavali, teraz to musia dohnať.
Ja som to mala od 3 do skoro 5m, ak si dobre pamätám. Niektoré to majú kratšie, niektoré dlhšie. Nenarobíš s tým nič, len vyčkať.
Maximálne môžeš niečo na podporu rastu nových, ktoré ti už teraz rastú, ako staré vypadávajú (na mne sa kaderníčka tak smiala, lebo toľko bejby vlasov som mala, keď som potom za ňou prišla).

1. Nebudeš plešatá.
2. Neprídeš o všetky.
3. Naozaj to prejde 😊

katka281
16. júl 2024

Toto sa dialo aj mne 😬 v tehotenstve mi vlasy zhustli, par mesiacov po porode zase zredli. Bolo az desive ake chumace mi zostavali na kefe... preslo to same. Prejde aj tebe, uvidis. Treba co najmenej gumicku nosit a cesat sa hrebenom so sirokymi zubami.

tinalia
16. júl 2024

Vitaminy od porodu uzivas?

mima172
16. júl 2024

Skus kombináciu - kvalitné zelené potraviny (ale poctivo a pravidelne) + roznarínový olej (nim si masíruj vlasovú pokožku pred každým umytím. Žihľavová voda na výživu vlasov je tiež super.

kitycat
16. júl 2024

Mne zacali 4,5m po porode a uz skoro rok a pol padaju

mimi3008
16. júl 2024

Mne na to pomohol Biotin

minesasubu
16. júl 2024

Treba brat kyselunu listovu aj po porode , selen je dobry tiez
mne dost poradila moja kadernicka a nič mi nevypadalo dokonca su lepšie