Som 4 dni po menštruácii a bolí ma v podbrušku

mimiq
10. feb 2013

Prosím vás keďže som tu podobnú tému nenašla tak zakladám novú.Som 4 dni po menštruácii a pobolieva ma v podbrušku.Nikdy som to nemala...Mrchu som mala normálnu...Pred 2 týždňami som bola na prehliadke a všetko bolo v poriadku.Niekedy keď idem tak sa pristihnem pri tom ako sa zastavím a cítim ako keby som dostala mrchu..ale nič..neviem si to nijak vysvetliť.S priateľom sa snažíme o bábo a styk sme mali aj pred mrchou aj počas mrchy...

zuzulkaba
10. feb 2013

@mimiq
Ja som to mala prave teraz tak,2 dni som sa nemohla poriadne hybat...ale ja som mala akurat cas ovulacie...takze bud ti prisla ovu nejak skorsie,alebo si asi teho.. Robila si si test?

mimiq
autor
10. feb 2013

@zuzulkaba test som nerobila...ale mrchu som mala normálnu...nechápem tomu

zuzulkaba
10. feb 2013

Kamaratka mala tiez mrchu a uz bola v tom... Skus si urobit,nech vies..

ematko29
10. feb 2013

@zuzulkaba ato mala normálnu silnu mrchu?

zuzulkaba
10. feb 2013

Ano,uplne normalnu a az potom zistila,ze je teho..

micicus
10. feb 2013

tak toto poznám tiež po menštruácii ,asi tri dni som mala dost silné bolesti v podbrušku ,tiež čudné ,že tak skoro by som mala plodné dni ,ale moze byť lebo mám nepravidelnú mrchu...a robila som si testík bol negativný... možno teraz sa viac pozorujeme ked skúšame bábo...tak to viac vnímame všetky zmeny...ale možeš byť kludne aj tehotná ...

mimiq
autor
10. feb 2013

@micicus ja neviem,,,nemám nejaké príznaky ze by som bola tehu,,ale tak kupim zajtra pre istotu test a budem vediet...

micicus
10. feb 2013

držím palce..🙂 my sme sa tiež začali snažiť v januári a ešte stále snažíme ,mysleli sme si že to bude hneď...ale ako čítam veľa kočiek ma problém hneď otehotnieť...

mimiq
autor
11. feb 2013

Neviem no od vcera meriam bazalnu teplotu...vcera som mala 36,9 dnes rano uz 37,1 som 10DC

mimiq
autor
11. feb 2013

@zuzulkaba
@micicus no kočky robila som si práve test...neviem ani ako to mám nazvať...vidím tam aj druhú čiaročku,ale strašne slabulinku...musela som test pretáčať aby som ju videla...tak neviem ako to chápať...

zuzulkaba
11. feb 2013

@mimiq
Tak potom si v tom..staci aj slaba ciarka..gratulujem 🙂

micicus
11. feb 2013

super tešíííím sa s tebou 🙂 ,ale pre istotu si urob zajtra ešte jeden ,tá by mala byť jasnejšia...

koniarova
11. feb 2013

@mimiq Prepáč, naozaj ti nechcem kaziť radosť, ale ak si mala normálny menzes, je dosť nepravdepodobné, že si tehotná. Skús aj zajtra a daj info.

zuzulkaba
11. feb 2013

@koniarova
Mozes mat menzes a byt tehotna... Su take pripady..

mimiq
autor
11. feb 2013

@zuzulkaba
@micicus
@koniarova skúsim aj zajtra ráno a dám vám vedieť...ak nie tak nevadi...kupim ovu testy a uvidim ci to bola ovulka...

micicus
12. feb 2013

@mimiq ako si dopadla?