Zdravím. Kto mi poradí, prosím? Som 2x zaočkovaná Astrou ( druhá dávka bola pred 2 týždňami). Dnes ma začalo bolieť hrdlo, nie škrabať, ale mám ho zdurené, ledva prehĺtam, mám 38 stupňov teplotu a trochu ma bolia kĺby, svaly. Nástup bol proste rýchly. Neviem, že by som bola s niekým pozitívnym. A dcéra má ísť zajtra na 2.očkovanie. Mám si myslieť, že mám Covid, alebo je to skôr zápal zo studených nápojov. Ďakujem za každú radu...
nemáš to z klímy ?
@deti95060810 38º horucka, bolest svalov, klbov aj hrdlo, vsetko naraz z klimy?
@deti95060810 klímu nemáme v práci...ani doma
@nisanisa Ahoj, testuje sa aj nadalej, avsak zostalo len par miest a platis si sama. To uz musis pogooglit, kde sa da ist u vas. V KE na to ako su velke nechali len par miest a ceny sa pohybuju od 10eur vyssie. Ale inak, dnes som bola v jednej lekarni a tam predavali antigenove testy z nosa a slin. Z nosa 5eur a zo slin tusim 7eur. Ale tam zrejme nemas potvrdenie, len proste vies sa otestovat ci si alebo nie si.
@nisanisa ak bydlisko v profile sedí, tak tu
https://www.rychlotest-covid.sk/pcr-rt-test-pie...
Ale je to platené.
@bambulienka25 ráno tam behnem pozrieť, dúfam, že ma zoberú...bez objednania
@nisanisa pri priznakoch a podozreni na covid,by si mala mat test zadarmo...skus a cez korona gov objednat alebo zavolat ruvz...tam ti poradia
@jarmila2010 musi ju odporucit lekar inac zadarmo nie je
@vamajka tak na RUVZ ho vidia… akonáhle niekto ide s príznakmi na PCR zadarmo, je to spojené s karantennym opatrením. Dĺžka karantény je stanovená vyhláškou, nesmie sa skracovať. Je to cudne, ale je to tak.
Takze by som skusila najjednoduchšiu a najlacnejšiu verziu - test z lekárne a sledovala to. Určite by som kontaktovala s teplotou lekára.
Ak je chorá, dieťa by som nedala ockovat tak či tak, aj ak by to bola ina viroza (čo asi aj tak bude).
@vamajka tak,zavolat obvodakovi...
Ja mavam toto z klimy, staci mi s niekym ist v aute na druhy den chytene hrdlo
Choď normálne k lekárovi, máš zdravotný problém a nie tu na MK babo raď 🤦🏻♀️ U lekára Ti spraví antigén, ak budeš mať podľa nej príznaky a uvidí sa. Budeš len chorá podľa mňa a netreba za všetkým vidieť covid 😔
@nisanisa urcite si daj urobit antigen predtym, nez pojde dcera na ockovanie. Horucka a bolest klbov nie je zo studenych napojov