Babuľky potrebujem poradiť čo na padanie vlasov.Prešla som si tým po každom pôrode,vlasy padali ako divé,síce rástli nové ale padali stále a prestali vždy až keď som otehotnela a vtedy krásne zhustli a po každom pôrode sa znovu začal kolotoč.Tým že už ďalšieho drobca neplánujem neviem ako to zastaviť.Bola som už aj u praktického lekára a aj u kožnej,všetky výsledky boli v norme,kožná mi stále trvrdí že to že mi denne vypadne okolo 130 vlasov je v poriadku a mňa už z toho triafa.Ostrihať nepomôže,urobila som tak po prvom a aj po druhom pôrode a bolo to ešte horšie.Vlasy mi dorastajú,len je problém,že stále padajú,tie nové už mám asi 15cm a som ako dikobraz,lebo keď sú rozpustené pretŕčajú mi z tých dlhých,preto ich nosím v cope a čakám kým dorastú do tých ostatných,no keby aspoň prestali padať,poradte,ďakujem
ja som na tom rovnako, teraz som 10m po pôrode a už to bolo fine, ale vždy na jeseň mi tiež padajú, takže znova a hlavne tie pretŕčajúce sú hrúza keď sú ešte aj šedivé bo máme doma malého šintra 😀
A skusala si nejake pripravky ako napr. revalid, forcapil? To som sa docitala v skupine Starostivost o vlasy.
Mne tiez padaju, vyskusala som nejake veci, ale nic nezabera. Ja uz na to kaslem ☹ .
@cziriova ahoj, skús do svojho jedálnička zaradiť viac rýb - aspoň jeden deň v týždni jedz počas dňa viac jedál z rýb - raňajky tuniak v konzerve, obed pstruh, večera údenáč....alebo čo máš rada. Ryby podporujú kvalitu vlasov, výsledok sa dostaví po dlhodobejšom prijímaní rýb - takže nečakaj zázrak po dvoch týždňoch 😉 .
@darina1952
@dejka77
ok určite všetko vyskúšam ,mala som už kopec vodičiek,ale už im neverím,lebo po nich mi vlásky síce rástli ale jemnulinké,tenulinké,preto už používam iba obyčajnú žihlavovú vodičku s lopúchovou a vitamíny beriem s prestávkami,lebo to neni dobré užívať v kuse.Ono je super že mi krásne rastú ,len keby už prestali padať...Našťastie nemám lisiny ako niektoré maminky,ale je to hrúza,vlasy sú všade a tym že ich mám po lopatky sú z nich všade chumáče...☹
Skús ísť ešte k endokrinológovi.