Zdravim, uz par dni mam na hrudi taky zvlastny pocit, ako keby mi hrudnikom presli "zimomriavky" alebo ako keby mi nou preleteli "motyle". Som 2 mesiaca po porode a v podstate to zacalo niekedy tesne po porode. Najprv som si myslela, ze je to tym, ze som kojila dceru, nejaka "materinska zvlaatnost", ale dceru uz nekojim a mam ten pocit bezne, casto pocas dna, aj niekolkokrat za sebou po par sekundach ci minutach:( Ja som typ cloveka, ktory aj za pokazenym zubom ci zlomenou rukou vidi to najhorsie a tak si uz samozrejme predstavujem to najhorsie:( K lekarke by som zrejme mala zajst, ale bojim sa, ze co mi povie:( Mali ste niekto taky pocit? Uplne take akokeby "zovretie" ale len ako keby mi niekto zovrel past v hrudi a hned pustil. Snad z mojho opisu mi budete aspon niekto vediet poradit, dakujem🙂
@mamkababkajanka možno určité stavy úzkosti ( tam sú také prejavy, akoby zovretie na hrudi, akoby nemožnosť sa nadýchnuť ) alebo niečo so srdiečkom....neviem, asi by som zašla za lekárom.
@mamkababkajanka odradí o tvoj psychicky stav.... trápi ta niečo? Máš obavy z niečoho? Skús hľadať príčinu prečo to začalo a aj čas,kedy to začalo a potom pouvažujeme ,či si v to obdobie prešla nejakými zmenami ...atd... faktorov je veľa- vek,doc.zazemie,životný štýl,zdravie.... s tvojho popisu sa nedá dostatočne zistiť o čo ide. Ale pravdepodobne je to úzkostnými stav,ktorý tvoje telo takýmto spôsobom prezentuje
@mamkababkajanka urobte si matovy caj ten ukludni 🙂 ak sa nieco nezda treba za doktorkou 🙂