Som 2 mesiace po pôrode a mám bolesti pri pohlavnom styku

klaudika535
31. okt 2016

Ahojte som 2 mesiace po porode , a pohlavný styk ma strašne boli , neboli ma to je kde som bola zasivana ale proste ked ide hlbšie tak ako keby mi tam do organov niakych pycha strasne to boli to podbrusko ako keby som si orgány nisie potlačila neviem s čoho to môže byt ako sa toho zbavim bude to tak stále ? 😢

bluka2
31. okt 2016

@klaudika535 To prejde, aj u mna to dlhsie trvalo, kym sa to tam hlbsie poriadne zahojilo, hadam aj 4-5 mesiacov po porode. Pockajte este.

misscelaneous
31. okt 2016

mne to preslo po prvej menstruacii. Neviem ci to malo suvis, alebo nahoda ... no a prvu menstruaciu som dostala asi po 4-5 mesiacoch po porode. teraz ma mala dva roky a vsetko je ako predtym 🙂

snazilka1983
31. okt 2016

U mňa toto iste trvá dodnes a malá má 2 roky

klaudika535
autor
31. okt 2016

Uz som mala prvú menstruaciu a ta mi tiez trvala dva týždne a silná bola ale doktorka mi dala tabletky na zastavenie

klaudika535
autor
31. okt 2016

@snazilka1983 ako to teda s partnerom riešiš ked to je take stale nevyhybas sa styku ?

snazilka1983
31. okt 2016

@klaudika535 vyhýbam. Bola som minulý rok s tým aj za svojím gynekológom ten má prezrel a povedal ze nevidí dôvod nato aby ma niečo bolelo že to mám len v hlave že čakám že to bude bolieť. No dosť vtipné hádam si nedomyslim bolesť. Choré. No čo už len si nato musím zvyknúť. ☹

klaudika535
autor
31. okt 2016

@snazilka1983 ja si myslím že je to všetko tam vnútri ešte stale niako oslabene stoho tlaku preto doktor nič nevidel ...

snazilka1983
31. okt 2016

@klaudika535 neviem fakt ja mam aj iné problémy po pôrode. Musím si nato len zvyknúť už. Ale ty si ešte krátko po pôrode ešte to kľudne môže prejsť a byť úplne v pohode.

despina22
1. nov 2016

mne to trvalo rok, ked to bolo ok

maminkynafazulka
1. nov 2016

Waaaaa nerobte paniku..🙂 ono to chvíľu potrvá kým sa dá všetko tak ako bolo..🙂

danmef
19. okt 2018

@klaudika535 ahoj,opýtaj sa to gynekológa.
Ja som to tiež mala,ale potom to časom prešlo.... ale je dôležité komunikovať s gynekológom,lebo môže ísť aj o niečo zavazne

katrin21
19. okt 2018

To byva niekedy, ono je to tak trochu aj v hlave, ze po porode clovek caka bolest, ja som teda po cisarskom, ale tiez som to chvilu mala, preslo to casom...neponahlaj to, 2mes.su malo, kazda ma ihy porod, jedna je zahojena hned, inej to trva dlhsie.. mohla si mat ranky aj v hlbke vo vnutri a tam sa to hoji dlhsie..