Solárium viac ako rok po sekcii

sisa_89
7. mar 2017

Kočky prosím ktore chodite do solarka a mate jazvu po sekcii zakryvate ju? Chcela by som sa opalit aj s nou aby oproti pokozke bola bledsia .len neviem či nestmavne.ake máte skusenosti

gabona1
7. mar 2017

Ja som chodila do solária s jazvou a v pohode, nikdy mi nestmavla, podľa mňa kľudne choď, nemáš sa čoho báť.

sunny8
7. mar 2017

Ja by som sa skor bala rakoviny koze ako o jazvu... Solarka su extremne nebezpecne tiez som chodila a nikdy som nebola dlhsie ako desat minu zacinala som postupne vsetko co k tomu patri a ked som raz bola vtedy uz naposledy neboo mi nic aked som vstla na druhy den bolelo ma cele telo mala som popaleniny vsetko ma stipalo a aai tyzden som sa s toho dostavala uz nikdy viac !

alexa933
7. mar 2017

@sisa_89 Mozes ist v pohode 😉 Kludne si mohla aj skor 🙂 Nemam sice sekciu ale jazva ako jazva 🙂

senan
8. mar 2017

@sisa_89 hej, baby maju pravdu ze kludne mozes ist do solaria a nemusis si jazvu ani zakryvat. Ona celkovo sa ti neopali a tym ju budes mat bledsiu

bibina224
8. mar 2017

Tiez si myslim, ze s nou problem nebude. Takto si aspon pomaly zvykne a tym ze sa opalis ty, bude javy bledsia no mozno to bude len taky vies psychologicky efekt. Tak stat sa moze, ak pojdes na nejak vela, ze by ta mohla palit. Povedala by som, ze by ti stacilo ak by si si ju pred saunovanim pretrela kremom na opalovanie