ahojte potrebujem radu, moze nedoliecena socialna fobia resp uzkost suvisiet s tym, ze nejaky chlap si tieto stavy kompenzuje ked je v spolocnosti a to ocumovanim objektov konkretne mladych zien? ide o ten isty typ zien ako cez kopirak! vdaka za nazory. Da sa s tym nieco robit? Je to maximalne neprijemne
@amonet ked ma taz niekto oblubeny typ zien preco by mal pozerat po inych? Chces ospravedlnit spravanie neverneho partnera?
Skôr si myslím, že sa proste nevie správať a nevie čo je vhodné, s čím asi môže súvisieť aj sociálna fóbia, ale nebrala by som to ako dôsledok nej… a to že má proste typ by mi s tým už vôbec nenapadlo spájať… ale je to samozrejme len moj laický pocit, nie som odborník… a najviac ma zarazilo, že vážne si nazvala mladé ženy objektami? 😅
@taktotedanie aj neverny partner moze byt porucha osobnosti🤷♀️
@amonet tak to uz je polka slovakov asi s psychickou poruchou
Vyhovorka 😂
No, moj byvaly mal socialnu fobiu a babu si vedel klofnut len cez internet, doteraz je sam a ine baby v zivote neocumoval, vyslovene sa bal si aj nieco kupit v novinovom stanku 🤣
To nemá žiadny súvis, jednoducho sa nevie správať.
toto bude skor nejaky tip uchylky alebo poruchy osobnosti
a riesenie zalezi od situacie. niekedy stavi hlasno upozornit, a konfrontovat ho.