Sociálna fóbia

lanka999
13. nov 2024

ahojte potrebujem radu, moze nedoliecena socialna fobia resp uzkost suvisiet s tym, ze nejaky chlap si tieto stavy kompenzuje ked je v spolocnosti a to ocumovanim objektov konkretne mladych zien? ide o ten isty typ zien ako cez kopirak! vdaka za nazory. Da sa s tym nieco robit? Je to maximalne neprijemne

amonet
13. nov 2024

toto bude skor nejaky tip uchylky alebo poruchy osobnosti
a riesenie zalezi od situacie. niekedy stavi hlasno upozornit, a konfrontovat ho.

lanka999
autor
13. nov 2024

@amonet upozornenia nestacia, cakame na termin u psychologa mna len zaujimalo ci sa stym niekto stretoval ale hlavne co robit aby si nasiel iny bod na ktory sa bude sustredovat

danielad9
13. nov 2024

@lanka999 skôr nie ako áno. Toto bude úchylka. Sociálna fóbia je niečo úplne iné ako pozeranie po mladých ženách v spoločnosti

taktotedanie
13. nov 2024

@amonet ked ma taz niekto oblubeny typ zien preco by mal pozerat po inych? Chces ospravedlnit spravanie neverneho partnera?

lindous
13. nov 2024

Skôr si myslím, že sa proste nevie správať a nevie čo je vhodné, s čím asi môže súvisieť aj sociálna fóbia, ale nebrala by som to ako dôsledok nej… a to že má proste typ by mi s tým už vôbec nenapadlo spájať… ale je to samozrejme len moj laický pocit, nie som odborník… a najviac ma zarazilo, že vážne si nazvala mladé ženy objektami? 😅

amonet
13. nov 2024

@taktotedanie aj neverny partner moze byt porucha osobnosti🤷‍♀️

taktotedanie
13. nov 2024

@amonet tak to uz je polka slovakov asi s psychickou poruchou
Vyhovorka 😂

basska_b
13. nov 2024

No, moj byvaly mal socialnu fobiu a babu si vedel klofnut len cez internet, doteraz je sam a ine baby v zivote neocumoval, vyslovene sa bal si aj nieco kupit v novinovom stanku 🤣

januska12323
13. nov 2024

To nemá žiadny súvis, jednoducho sa nevie správať.