Cavte baby poslednu dobu sa mi sniva stale o detoch ze ich mam dokonca ze mam dve a stale chlapcekov. Mozem to pripisovat tomu ze mam zenske problemy a dlho sa snazime o babo? Ako sa zbavit takychto snov. Po zobudeni som dost rozhodena. Mali ste aj vy taketo sny? Co to znaci? Jasne ze tuzba po babatku ale okrem toho?
@zazvorka87 dakujem si zlata 🙂 a mas deti? Niektore sny znacia opak tak som z toho na nervy kedze ma caka aj oneflho operacia myomu :( asi to suvisi jedno s druhym nervy strach
sny su kasa myslienok ktore ti pocas dna behaju v hlave. Nelogicky sa pospajaju a niekedy z toho vznikaju strasidelne predstavy. Najhorsie su tie, kedy sa prebudis a mas pocit, ze je to realne. Pretoze mozog nedokaze moc rozlisit medzi snom, predstavou a realitou. Su to pre neho jednotne toky myslienok. Casto sa stava ze sa tam objavuju veci ktore ta trapia - pretoze ich nedokazes vytesnit a neustale ti srotuju v hlave. S realitou sen nema nic spolocne. Nerob si starosti. Drzim palce aby sa vam bejbe coskoro podarilo 🍀🍀
Značí to, že riešiš tému deti, ako si už napísala. Mne sa tiež opakujú podobné sny už roky, väčšinou že nájdem niekde dieťa a mám sa oňho starať. Nemyslím si, že tomu vieš zabrániť, skôr to len nejako spracovať a nedávať tomu väčší význam, aký to má.
Dakujem vam baby ste skvele 😘
Ja som mávala to isté keď som mala zdravotné problémy pri ktorých je problém otehotnieť, vtedy sme sa o to ani nepokúšali ani sme ešte nechceli bábo ale taky bordel mi to spravilo v hlave, že sa mi o tom aj snívalo... Inak ja mám s tým celkovo problém, keď riešim niečo vážne alebo dôležité v živote, vždy sa mi to zobrazuje aj v snoch a trvá to dokiaľ to nevyriešim. Prajem nech raz zovriete v náručí to vysnívané bábätko 🧡