Ahojte zienky, dievcata. Mam na Vas taku mensiu otazocku. Viem, ze je to individualne u kazdeho cloveka, no aj tak to skusim. Snazim sa pribrat uz velmi dlho. Nie som podvyzivena ani nic podobne, no nie som so sebou spokojna. Som este mlada a vela ludi mi hovori, ze mozem byt rada ze nepriberam, no kazdy mame svoje idealy. Papam aj za 2, nedrzim diety, sportovala som, no momentalne nemam ani nejaky extra pohyb a stale sa pohybujem na vahe 52kg. Beriem antikoncepciu, co som dufala, ze po nej aspon nieco priberiem aj ked viem ze by som sa skor len naliala, no ani to nic. Neviem aka by tu bola nejaka spravna otazka, nechcem sa pytat ako pribrat, no aj napriek tomu sa to pytam 😂😂😂
To že nepriberáš, ale z ostávaš stále na tej istej váhe znamená, že si v kalorickej rovnováhe..ak chceš pribrať musíš sa dostať do nadbytku, takže dobre bolo povedané, skús si aspoň pár dní podrobne všetko zapisovať do kalorických tabuliek...možno toho papáš na objem veľa, ale možno to nie sú veľmi kaloricky výdatné jedlá, treba zaradiť dostatok bielkovín a zdravých tukov.. Skús popísať svoj celodenný jedálniček 😊
A pohyb by som práveže pridala... Vhodné zvolený silový tréning s dostatočnými vahami 😊
Táto kombinácia aj mne pomohla konečne aspoň opticky zväčšiť zadok, resp. na cm, aj keď váhu mám už veľmi dlho rovnakú a tiež bojujem s priberaním
a aká si vysoká? 🙂 súhlasím ale, že ak nepriberáš jednak máš asi parádny metabolizmus a teda to čo prijmeš aj spáliš. prípadne aj keď jedávaš za dvoch, čo je to konkrétne? 🙂 myslím, aké jedlá.
@margaretka012 Ahoj nevidel som ta nevim jak si vysoka ale tu vahu co udavas mas idealnu, jest treba co ti pride na chut , . kolko su asimetricke a nevadi im to a ty sa stazujes ze mas len 52kg .je to len moj nazor ako chlap
neskusala si kaloricke tabulky a podla nich si presne rozpisovat hodnoty? Mozno by ti to pomohlo, vedela by si, co je podla cisel to tvoje “papanie aj za 2” 🙂