Smile Clinic Bratislava - skúsenosti

vrakuncanka
13. aug 2015

Máte niekto skúsenosti s touto klinikou? Keďže mám panický strach zo zubárov, zvažujem túto kliniku. Keďže sú tam dosť vysoké ceny, zaujímalo by ma , či zodpovedajú aj kvalite.

czechzuzanaba
1. jún 2016

Obnovuji diskusi, mate nekdo zkusenosti? Diky.

dorottka
11. jún 2017

Tiez obnovujem diskusiu, ale pytam sa aj na pobocku v Piestanoch 🙂

alexa933
11. jún 2017

@dorottka pobocku v piestanoch si velmi chvalia.Vela znamych tam chodi ze v pd ziadny stomatolog neberie pacientov.😉 Co sa tyka ba netusim.

barbpetrovic
28. feb 2018

Mám skúsenosti s ambulanciu v Piešťanoch a nedám na ich služby dopustiť. Rovnako som trpela strachom zo zubára chodila som ku štátnej zubárke ktorá prakticky neurobila nič okrem ročnej prehliadky. Po incidente kedy mi síce vytrhla zub no tak amatérsky že moje kroky viedli do BA kde mi museli ešte dodatočne vybrať korene. Preto som si vybrala súkromnú ambulanciu blízko svojho domova. Áno ceny sú síce vyššie ale každý jeden zákrok je bezbolestný a berú ohľad aj na ľudí ktorý majú strach zo zubára ako taký. Personál je veľmi milí a ústretový. Po dvoch - troch návštevách môj strach z toho že mi budú robiť nejaký zákrok zmizol a asi to bude znieť čudne no chodím tam veľmi rada. Síce nemám skúsenosti s pobočkou v BA ale určite bude na rovnakej úrovni ako tá v PN. Čo sa týka starostlivosti o zuby neľutujem ani jeden jedných cent ktorý som tam za tých 5 rokov nechala. Absolvovala som aj jednu operáciu kedy mi zubár vyberal korene zo zubu preto aby mi ho nemusel vytrhnúť. Cena síce niekoľko sto euro ale bola úplne bezbolestná. Takže ak zvažujete Smile Clinic môžem vrelo odporúčať. 🙂

dorottka
28. feb 2018

@barbpetrovic vyberal ti asi nervy zo zubu, bez korenov by ti zub v kosti nevydrzal a dosiahol by presny opak toho, o co sa snazil 🙂 Inak vdaka za recenziu, pomoze!

barbpetrovic
1. mar 2018

@dorottka áno presne to som mala na mysli 🙂

kikina84
27. aug 2018

@barbpetrovic chcela by som som si dat spravit stvorku hornu,mostik a zub..neviete aka by tam bola cena? Mate aj s tym skusenost? Pripadne robia na tejto klinike aj protezy? Dakujem za info 😊