Sme pozitívni na Covid-19. Muž má triašku a bolesť na hrudi

25. feb 2021

Ahojte idem si k vam po radu. Mám pozitívny test na covid okrem bolesti chrbta hlavy, straty čuchu a neskutočnej únavy mi nič vážnejšie nieje ( odklopem ) ....nooo môj muž mi robí väčšiu starost nakoľko aj on je pozitívny .... Má teploty triasku doslova z neho leje ....a bolesť na hrudi .... Viete poradiť ako mu mám pomôcť ? Alebo čo pomohlo vám ?

ukulela
25. feb 2021

Teplotu len zrazat. Ak nestačí Paralen v predpísaných dávkach, kombinuj pomedzi to s ibalginom/nurofenom. S bolesťou na hrudi by som volala lekárovi. To je asi už na silnejšie lieky. Aby sa mu nerozvinul nejaký zápal. Držte sa.

bibih
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
25. feb 2021

Viac sa odporúča klasický acylpirin aj kvôli embolii.Ma aj kašeľ?môj muž mal bolesti hrude 3t iba kvapky od kašľu veľa spal, pil, Zinkorot, veľa céčka, decka
Tá bolesť hrude je bežná, ale tiež som sa ako laik bála kedy to môže byť zápal pľúc.Mozes mu hruď natierať masťou a potom dať látku a igelit na teplo, vypotenie...ak by sa mu nelepsilo nech ide na cečkove injekcie do Covid ambulancie, alebo na RTG.Muz to pociťoval ako, keby mu niekto sedel na hrudi a nemôže dýchať.Drzim palce je to veľký strach