Ahojte zeny/muzi.. mate skusenosti s cvicenim SM system? Je to podla dr. Smiška..myslim cvicenie doma s SM lanom, pripadne ci ste chodili na kurzy alebo ste cvicili podla videi? Pomohlo vam to napriklad v boji so skoliozou alebo vysunutou platnickou? Rozmyslam o zakupeni lana kedze mam skoliozu. Dakujem za odpovede 🙂
Je to výborné cvičenie, určite odporúčam, ja sama som sa vďaka nemu vyhla operácii. Ak chcete cvičiť sm systém je potrebné najskôr začať s cvičiteľom, fyzioterapeutom, ktorý Vás naučí správne cvičiť.
@komplikovana bud taká dobrá, ďakujem
@janitta
@0silvia0
dakujem pekne za odpovede
@matik3110 sprava bola odoslana, snad coskoro dostanes pozvanie.
Moje decka tiez boli na 5 sedeniach u trenerky, ta ich to naucila a teraz cvicia doma
@komplikovana aj ja poporosim pridat do skupiny...
@matik3110 ahoj prave cez vikend som bola na kurze u Michala Tomulca v Piestanoch...kupila osm si lano aj podlozku...po urcite po 3 dnoch nemozem hovorit o tom ci pomaha, ale po tych 3h cvicenia s nim som si vcera uvedomila ze podvedome sa viac vystieram, rit aj brucho zapajam...tak uvidime o 2-3 tyzdne...
@komplikovana mozem poprosit o pridanie? Dakujem
@komplikovana aj ja poprosim o pridanie do skipiny, dakujem
@sabrinka26
@kachita vyzera ze skupina nie je aktivna...😕
sobne po 2 tyzdnoch cvicenia velice chvalim - boilesti ustupuju, zvladam robit cely den, vladzem sa hyyybat aj dlhsie (napr bez problemov hodina plavania, 30 km na bicykli a bez unavy...) nieco to urcite do seba ma...klop klop (posledne mesiace som bola rada ze prejdem do obchodu...casto som musela oddychovat aj doma)
@pink_lady skuste napisat nutrimas o pridanie do skupiny.
Ahojte, kto by ma pridal do skupiny? Ďakujem 😊
Baby, prosim vas, co cvicite SM system alebo ste cvicili, planujem tiez ist na kurz s fyzioterpeutom, ael vraj je dobre potom cvicit aj doma casom.
Prosim, kde doma ste mali elesticke lanko upnute? rozmyslam, ze nemam nic take, o co by som to mohla zachytit. dakujem za rady.
dakujem baby, praveze podlahovky mame, a ziadne kusy nabytku okrem stola, skrine maju push up systemy, takze nic okrem klucky dveri ma nenapada....ale spytam sa na kurze.
@katuska19 ahoj. My cvičíme s dcérkou denne kvôli skolioze. Chodíme k inštruktorke, zatiaľ máme od nej 4 cviky, ktoré poctivo precvicujeme každý deň. Výsledky sú - začala mať lepšie držanie tela a spevnila ❤️ len okrem sm cvičíme aj vojtovku, takže jedno s druhým.
Čo sa týka pripevnenia lana, tak treba dať pozor, aby bolo upevnené vo výške od pása dole. Takže tá kľučka asi nie je celkom dobrý nápad.
Držím palce 🙂
lano môžete skúsiť privrieť do dverí, alebo jednoducho namontovať do steny háčik vo výške lýtok.
dakujem dievcata, sme v novom byte, takze vrtanie asi nehrozi, ale spytam sa instruktorky, tiez mam skoliozu, sice chodim na pilates ale idem vyskusat aj SM.
ok a kde si bola prosim ta na kurze? ja chodim do V fit v petrzalke, ale v lete oni necvicia, nakoniec som ho upla o stolu nohu.
Ja som bola vo Falcon 1 CrossFit na Prievozskej. Robia kurzy raz za mesiac. Od septembra vraj budu robit aj skupinove cvicenia.
@komplikovana môžem poprosiť pridať do skupiny SM systém?
@sstinka https://www.modrykonik.sk/group/6829/ tu link na skupinu, klikni na - poziadaj o pridanie.
@komplikovana
@komplikovana ano ďakujem
je tu sukromna skupina- bolesti chrbtice.... kde sa da docitat aj o SM systeme. Mam poprosit aby ta pridali do skupiny?