Slinné žľazy

19. jún 2024

Dobry den ...v intervaloch(minuly rok jar /leto a teraz citim pod jazykom na pravej strane tlak,tahanie,obcas neviem to opisat stipanie palenie...trva to uz par dni..akoby som tam nieco mala ale nemam ani hrcku,ani opuch ani pod jaxykom nic nevidno...
Pred rokom ked som to mala (mala som aj mravcenie v lavej ruke a nohe(to som mala tiez teraz par dni ale to mi prechadza trocha) mi robili MR mozgu bolo uplne ok...prosim videli by nieco aj na krku ?
V decembri mi robili rongen zubov taky vacsi videli by to tam? Ide o to ze som citala o nadoroch pod jaxykom a som z toho vykolajena :/ kedze mne to cez zimu zmizlo a zase zacalo
Este dodam ked som bola minuly rok na masazi chrbta tak mi to na par dni vsetko preslo a potom zase zacalo ale odvtedy som sa na masaz nedostala ..
Mam aj tetaniu a akonahle zacne leto tieto a ine priznaky u mna vrcholia ,cez zimu pokoj a v lete pri horkach sa ozve :/
Samozrejme ak to neprejde pojdem k dr...

zuwa78
22. jún 2024

Nemaš problem z krčnou chrbticou?

autor
23. jún 2024

@zuwa78 neviem 🤷‍♀️nikdy mi krcnu nevysetrovali ..ale bolieva ma hlavne ta lava strana citim ju taku stuhnutejsiu miestami ...ale ze by to toto mohlo sposobovat?

zuwa78
23. jún 2024

No,ano.....to možeš mať od chrbtice......