Sladká chrasta na nose

7. nov 2024

mam na nose chrastku po smrkani az do krvy nechce sa to hojit co na to mozem dat mate radu?
dakujem

xeonela
7. nov 2024

nechcem ani vediet, odkial vies, ze je sladka 😀 kazdopadne by som si na to dala framykoin napriklad, ten by ti mohol pomoct.

autor
7. nov 2024

@xeonela vola sa to tak.

xeonela
7. nov 2024

aha, tak potom sa ospravedlnujem, lebo to pocujem prvykrat. 😀

gulicka277
7. nov 2024

Tak keď je sladká skús včely med 😂 ale nie framykoin alebo to zazračné vajce z avonu mi na to pomáhalo

autor
7. nov 2024

@xeonela bud rada vyzera to hrozne

jaskolka
7. nov 2024

Sladká chrasta je ľudový názov pre impetigo. To má obvykle bakterialny pôvod.Existuju na to krémy, zväčša je to choroba detského veku, šíri sa v kolektívoch.
Si si istý,že máš toto? Lebo podľa tvojho opisu máš skôr zodraty nos od suchania vreckovkou alebo herpes. A d toho sa odvíja aj liečba

autor
7. nov 2024

@jaskolka je to toto mne sa to tvori raz za rok mozno za dva len to nemam az tak supinate som si to sama rozrypala lebo sa mi zalepil noc a rypala som sa v tom samozrejme ruky si ubyvam

123profil321
7. nov 2024

Sladké chrasty sa zväčšujú, keď si ich rýpeš a mokvajú. Určite máš toto? Ja som ich mala raz v detstve, odvtedy nikdy, držalo ma to asi 3 týždne, pravdepodobne práve preto rozrýpavanie

mirka0677
8. nov 2024

ak vieš, že je to sladká chrasta, tak navštív doktora - (ja som pri herpese len posielala fotku a dr.mi predpísala masť) - možno potrebuješ atb prípravok https://lekar.sk/impetigo/