mam na nose chrastku po smrkani az do krvy nechce sa to hojit co na to mozem dat mate radu?
dakujem
@xeonela vola sa to tak.
aha, tak potom sa ospravedlnujem, lebo to pocujem prvykrat. 😀
Tak keď je sladká skús včely med 😂 ale nie framykoin alebo to zazračné vajce z avonu mi na to pomáhalo
@xeonela bud rada vyzera to hrozne
Sladká chrasta je ľudový názov pre impetigo. To má obvykle bakterialny pôvod.Existuju na to krémy, zväčša je to choroba detského veku, šíri sa v kolektívoch.
Si si istý,že máš toto? Lebo podľa tvojho opisu máš skôr zodraty nos od suchania vreckovkou alebo herpes. A d toho sa odvíja aj liečba
@jaskolka je to toto mne sa to tvori raz za rok mozno za dva len to nemam az tak supinate som si to sama rozrypala lebo sa mi zalepil noc a rypala som sa v tom samozrejme ruky si ubyvam
Sladké chrasty sa zväčšujú, keď si ich rýpeš a mokvajú. Určite máš toto? Ja som ich mala raz v detstve, odvtedy nikdy, držalo ma to asi 3 týždne, pravdepodobne práve preto rozrýpavanie
ak vieš, že je to sladká chrasta, tak navštív doktora - (ja som pri herpese len posielala fotku a dr.mi predpísala masť) - možno potrebuješ atb prípravok https://lekar.sk/impetigo/
nechcem ani vediet, odkial vies, ze je sladka 😀 kazdopadne by som si na to dala framykoin napriklad, ten by ti mohol pomoct.