Ahojte. Bola s na kontrole s mocom a stale mqm akoby ,,slaby zapal m. Mechura". Predpisala mi ATB, ale hned rano mi z nich zacalo byt zle no katastrofa. Nevie mi niekto poradit okrme (bispetolu zktory som uz brala), nejake ine lieky ,.ktore su pohode a preliecia zapal? U som zufala, nechce sa ma to pustit hoci robim co sa sa.....
@dominikatomas žiadne ATB nezabrali... Zabral brusnicovy sirup
@dominikatomas blokurima, to si už skúšala?
@dominikatomas pre nasadenie antibiotik je dôležitá kultivacia moču, co z neho vyjde aka bakteria a nasadenie spravnych citlivych antibiotik. Naslepo je to beh na dlhe trate a mlze vzniknut aj rezistencia. Mne okrem atb pomohol urinal d manosa
@dominikatomas skúste urologických čaj 3 krat denne
Čo najviac pi, ja som mala zápaly nonstop mohli mi oblickove kvapky od valovica
Mudro, ze sa radis pri takejto zalezitosti s mamickami na Mk a nie s lekarom.👏👍
Biseptol su na mocaky ucinne atb. Musi sa jest po jedle,vynechat mliecne vyrobky a uzivat probiotika. Liecba MUSI trvat aspon 7 dni. Ak sa nepreliecis atb, je mozne, ze sa ti to bude vracat a budes mat chronicke tazkosti. Az potom ber na vedomie vsetky ostatne rady z mk, co sa tyka vyzivovych doplnkov a pitneho rezimu. Cudujem sa, naco chodite vobec k lekarom, ked na Mk uz zeny aj liecia.
@lorin29 a toto nezabera?
@lorin29 sa sa kupit aj v lekarni ci to je normalne dostupny sirup
@0silvia0 nie co to je
@e1i doktorka povrdala ze je to skabi zapal ale nie je ista ci to nie po covide preto po dnesnom rane co mi bolo z atb zle ho uz nebudem brat. Chcem aby sa to preliecilo bez toho aby zatazilo zaludok . .. pojem caj urosept vraj velmi dobry a rozmyslam nad liekmi urinal
@stanulienkat neboj sa radila som sa aj s doktorkou. Urcite nebetiem vsetko odtial .ak nemas k tomu nic ptosim ta nekomentuj to. Vdaka.
@dominikatomas mne ten urinal absolútne nezabral... Malá som 3 balenia antibiotík potom som vyskúšala toto a nakoniec mi mama poradila ze jej vždy zaberal brusnicovy sirup tak som si dala ten a ten mi zabral.. Ano dá sa v lekárni
@lorin29 tak dobre akusim ho teda
@dominikatomas tento som mala
@dominikatomas prečítaj si aj recenzie zákazníkov:
https://www.pilulka.sk/blokurima-uro-2g-d-manoz...
@0silvia0 dakujem krasne
@lorin29 dobre skysim kupit vdaka,snad mi zaberie nechcem atb. A ako si zistila ze ti zabralM
@dominikatomas ja som mala zavedeniu infekciu počas sekcie... Takže som cítila tlaky pri močení, stipanie až rezanie, mala som krv v moci a toto mi zabralo nie síce hneď aké po niekoľkých dňoch som mala pokoj.. Teraz keď ma to chytí si vždy dám len toto
@lorin29 ja nemam stioanie ani bolenie ,ani skrabanie ani tlak. Mala som len troxha krvii v moci a trocha hnisu ,javi sa to ako podchladenie..takze uvidim
@lorin29 a takisto ma bolia krize. Ale teraz mam aj ovulaciu silnejsiu tak neviem ci to suvisi aj s ttm
@dominikatomas no pri ovulácii bývajú bežné bolesti
@lorin29 ale krv v moci a hnis asi nie. Ale vdaka za typy. Dufam.ze to dobre dopadne
@dominikatomas no hnis určite nie ale krv som mala tiez
Možno by bolo dobre cystoskopiu spraviť ak nič nezaberie
@lorin29 sala som su urosept caj . Tak uvidim
ja som brala kapucinku tinturu a pila caje z vrbovky malokvetej.....ziadne atb mi nezabrali, trapila som sa s tym dva roky a zabrala az kombinacia tychto dvoch veci...uz som mala nasadene az chemoterapeutika a vtedy som si povedala a dost a sla prirodnou cestou